Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......Cytrynka

seks z wykładowcą

Polecane posty

Gość zdecyduj się chodzi o sex
czy uczucie, bo jeżeli mu się nie układa i zamierza się rozwieść to i tak się rozwiedzie, a ty mogłabyś z nim być. Coś jednak widzę, z opisu, że to krótkotrwała namiętność, więc lepiej się rozstać, aby nie było komplikacji.

.......Cytrynka On mi się bardzo podoba i nie ukrywam że tu nie chodzi tylko o seks bo cudownie nam się rozmawia, mówi że z żoną od dawna chciał się rozstać bo im się nie układa. Z jednej strony chcę z nim być ale z drugiej nie chce żeby podejmował tak drastyczne kroki, będę musiała uciąć ten związek choć będzię ciężko.---- na poczatku pisałaś co innego :o

Gość .......Cytrynka
sama już nie wiem co czuje i czego chce , strasznie mi w glowie zawrócił ale jego małżeństwa nie chce rozwalać wydaje mi się też że gdyby mnie nie poznał to nawet by nie pomyślał o tym że chce się rozstać z żoną i myśli teraz o tym tylko dlatego że cos do mnie poczuł

Gość xxxan
Przeżyłąm cos podobnego,,, ciągnęło się przez 3 lata studiów. Znajomi coś podejrzewali. Przystojny, inteligentny, rozwiedziony... Ale nie do końca zrównoważony... ehhh wymiksowałam się, ale w sercu trochę go zostało. We wrześniu ślub z innym. Dr nei moze mi tego darować...pomimo, że przez e 3 lata nie zadbał o to żebym z nim była na całe życie

Gość Ropucha wstręciucha
Jak możesz pisać, że nie chciałaś rozwalać jego związku, skoro poszłaś z nim do łóżka? Mnie nie przekonuje Twoja argumentacja - najpierw seks, potem że niby coś więcej. Daj spokój facetowi i jego rodzinie. Jak Ty byś się czuła, gdyby Twój mąż kochał się z inną, pewnie młodszą od Ciebie i bardziej ponętną kobietą, która na dodatek by stwierdziła, że ona nie chciała rozbijać tego związku??

Gość Ropucha wstręciucha
I jeszcze coś: jak Ty nazwałabyś taką kobietę?

Gość nauczycielkz z IIa
Oj, oj, chyba jednak Waldemar. Bo nam cytrynka nagle zamilkła, buhahahaha

Gość .......Cytrynka
Dla tej która tak się dopytuje ... to żaden waldemar !! Ulżyło ? Zadzownił przed chwilą do mnie chciał przyjechac ale mu zabroniłam zobaczymy się dopiero w poniedziałek na zajęciach i tego się boje bo jak się tak naniego napatrzę to potem mam straszną ochotę na niego :/ Pewnie los mnie w przyszłości skaże i zostane zdradzona ale jak na razie nie potrafię się oprzeć seksu z nim :(

a co mi miało ulżyć....nieeee Ty się módl dziewczyno, żeby się władze uczelni nie dowiedziały ze jesteś dymana przez wykładowcę bo marnie się to dla was obu skończy...a przypadki takie znane.....ciao!

Gość .......Cytrynka
On mnie będzie uczyl jeszcze tylko 3 miesiące więc nikt sie nei dowie a gdyby nawet to czy dorosły facet nie może sypiac z kim chce !?

W przypadku wykładowcy i studentki nie jest to tak prosto definiowane.

Gość dbgesfhse
jakby się ktos dowiedzial to i ty i facet moglibyscie pojsc siedziec do pierdla a juz na pewno ielisbyscie sprawe w sadzie !!!

Nie popadajmy w skrajność. Ale na pewno zrujnowałoby mu to opinię na uczelni. I inne takie.

Gość nikola sawala
Uprawiałam sex z Oskarem Braneckim.

Gość cytrynka 2
Przyszłam do pracy , a mój szef goły na stole. Zaciągnął mnie i........................ Całował mnie .:-* Powiedział że mnie kocha. Najfajniejszy dzień mojego życia.:):) Miesiąc pózniej przyszedł do mnie( już jako mój chłopak) dał mi pudełko z napisem : 24 hotel bukowina. Poszłam tam następnego dnia , bo myslałam że on mnie zdradza. Poszłam do tego pokoju ,otworzyłam drzwi, a on klęczał prze demną z pudełeczkiem , otworzył a tam pierścionek z brylantem. Jakie to było romantyczne.. I powiedział kocham cię, i pocałował mnie. Zrozumiałam że to miłość mojego życia.

Gość gość
Cytrynko.Uważasz, że jak Ciebie zobaczył to go piorun poraził?Gdybyś się nie pojawiła to z żoną byłoby mu dobrze.Widzisz, jaka jesteś nadzwyczajna i wyjątkowa.A tak na prawdę jesteś workiem na spermę faceta, który jest nieszczery, podły i kłamliwy dla rodziny.Oj, ma ten wykładowca charakter. Jesteś z wielu panienek, które na niego tak działają.Ale Tobie wydaje się inaczej. Zachowujesz się paskudnie wobec jego żony i dzieci.W jakimś tam sensie pasujecie do siebie; masz chłopaka.Fuuuj!

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą