Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyniocha

jak dlugo gotowac dynie?

Polecane posty

Gość dyniocha

dzis bede robila obiadek z dynia dla mojej 5miesiecznej cory, jak dlugo nalezy ja gotowac i czy mozna ugotowac ja razem z innymi warzywami?

Gość Możesz gotować ja
razem z ziemniakiem, marchewką, ryżem, co tam zawsze jej dodajesz do zupek. Dynia bardzo szybko mięknie, ale jak się rozpadnie zanim ziemniaki będą miękkie to nic nie szkodzi, przecież i tak zmiksujesz. No i oczywiście troszkę masełka do obiadku;)

Gość zakrecona87
Spróbuj sobie kleiku dyniowo-ryżowego od Holle. Świetny! Zwłaszcza jak cieżko dostać dynię, bo np nie ma sezonu. Moje dziecko uwielbia to puree!:)

Gość gość
sroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :osroooolle!!! won k****o spamerska!!! :o