Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dla dziewczynki

Co kupić na 4 urodziny dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość co dla dziewczynki

Możecie coś zaproponować?

Gość co dla dziewczynki
hooops

Gość starczy
pomysl ta mozgownica troche:o zapytaj matki dziecko co by potrzebowalo a nie na forum pytasz jest tyle mozliwosci

Gość co dla dziewczynki
Pytałam to usłyszałam że mam się nie wygłupiać z żadnymi prezentami. Dlatego pytam na forum. Tak do 150 zł.

Gość babystart
moze tablica i do tego kolorowa kreda. albo zestaw jakis malych garczkow,filizaneczek,talerzykow.dziewczynki lubia takie pierdolki

Gość ja jutro idę do 5-latki
No ale my swoim dzieciom robimy prezenty symboliczne i mam taki zestaw 3 malowanek edukacyjnych książeczek, puzzle, kredki i kwiatek doniczkowy, który się u mnie tej dziewczynce podobał. Siostrzenicy niedawno kupiłam dwustronną tablicę, taka kredowo-magnetyczną. kosztowala trochę ponad 100 zł, dokladnie nie pamiętam ile.

Gość babystart
teraz jest taki wybor,tyle mozna tym dzieciom kupic.ja jak bylam mala to wozek dla lalek robilam sobie z taboretu:):) bo nie mialam takiego prawdziwego :):) a jaka byla zabawa :):):)

Gość jsosPSJ
Klocki LEGO DUPLO

to i ja mam pytanie? czy taki prezent dla 2,5 latki na zajaczka moze byc? http://allegro.pl/myszka-minnie-disney-najtaniej-na-allegro-2-3-l-i1516519341.html ona uwielbia myszke miki - klub myszki miki takie bajki sa teraz :) niedlugo idzie do przedszkola i pomyslalam, ze takie fajne kapciuszki beda ok, co myslicie? dzieki z gory za rady :) pozdrawiam

Gość jurek ogorek
jak lubi myszke miki to napewno beda jej sie podobaly:) fajne kapciuszki.one sa jakos usztywniane czy takie zwykle??

Myslisz, ze sa ok? Mojej kolezanki corcia ma takie - tylko inny kolor(takie biale z zoltym) - te sa ladniejsze ;) i bez kokarki, sa fajne. Takie jakby polarkowe, z gumka + ta myszka miki :) trzymaja sie na malych stopkach..podeszwe maja antyposlizgowa taka twardsza , usztywnianie po bokach nie sa. hmm, chyba je kupie , bo nie ma ich duzo na allegro, a te sa najtansze ;) najwyzej cos dokupie jeszcze, jakis drobiazg np. ksiazeczke, albo miki na dvd, wtedy bylby komplet ;)