Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterce ;)

Skasować?

Polecane posty

Gość w rozterce ;)

Witajcie:P Taki błahy problem mam . Mysle od dluzszego czasu zeby skasować konto na portalu spolecznosciowym. Pewnie nie byloby to jakas wielka decyzja i bez wahania bym to zrobiła, ale jak mysle sobie, że mam tam konto od kilku lat, komentarze od znajomych,w ogole wspomnienia z tym zwiazane to jakos nie umiem sie odciąć :o z niektórymi nie mam kontaktu,z drugimi znajomość ze tak powiem jest zerwana,nie istnieje. Mam tam full wspomnien. Z drugiej strony chcialabym sie od tego odciąć i zacząć nowe "życie" , jednak boje sie,ze znacznie zmniejszy sie wszystko - znajomi , juz teraz nie wielu mam, a dzieki nk chociaz o mnie 'pamietają' . Co robic?!

ja usunęłam i jakoś specjalnie nie mam mniejszej ilości znajomych a więcej czasu na szperanie po fajniejszych stronach w necie. Pamiętaj tylko żeby gg nie usuwać;p

Gość no przyznam te
portale marne są ja rezygnując dałem znajomym na których mi zależy listel i nr telefonu sprawdziło się i jeszcze lepszy kontakt mamy :) ale to u mnie a jak u ciebie to nie wiem :(

Gość gupio_mondra*
ja skasowalabym , ale wiem , że będę zaś żalować:D więc zostawiam , w końcu nie gryzie:P

Gość deserekLodowy
w rozterce, Ty jestes niezrownowazona, chcesz usunac, ale nie chcesz. Usun i wtedy sie przekonasz jak o tobie pamietaja i jaka jestes wazna...

Gość w rozterce ;)
własnie wiem ze pamietac niektorzy nie beda moze kilka osob z ktorymi mam kontakt na co dzien i tyle. wiem ze moge zalowac,a tak to nk bywa czasem przydatne... to ze jestem 'w rozterce' i mysle inaczej niz Ty, nie znaczy ze jestem niezrownowazona..wez sie zastanow co mowisz

Gość gupio_mondra*
zostaw , po co masz kasować:D nastaw sobie w komórce alarm i wchodz tam tylko raz w m-cu:D

Gość Marcin84w
ja usunąłem nk. Dzień w którym to zrobiłem stał się świętem, co roku opijanym. Miałem tam setki znajomych, wśród nich takich których raz widziałem i więcej nie gadałem Każdy tylko oglądał fotki i pisał bzdurne komentarze.To wszystko takie sztuczne było.Czułem się szpiegowany