Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyć bajek już z Ameryki

Co ona nosi na nogach?

Polecane posty

Załóżcie sobie topik dla siebie skoro nie macie nic ciekawego do powiedzenia w sprawie mojego tematu.

Twój temat wyczerpałem w pierwszym poście :) teraz staramy się go tylko podtrzymać

Gość taka se
odpryski tego topiku są dużo ciekawsze niż postać pierwotna

warczypies ależ nie musicie go już dłużej podtrzymywać - temat jak dla mnie zamknięty :) taka se jeśli wszystkie odpryski są takie ''ciekawe'' jak ty to nie dziwię się, że 99% kafeterian to trolle.

Gość taka se
obserwuję czy warczy umówi się z tap

Więc nie rozumiem - skoro nie masz nic do powiedzenia po co wchodzisz? Tak, tylko mnie akurat zależało na odpowiedzi związanej z moim pytaniem.Tym, którzy chcą sobie popisać o wszystkim i o niczym sugerują adekwatny do tego topik.

Gość taka se
spadaj z topiku , już nie jest twój

A wiesz mam takie hobby, że wchodzę na topiki w których nie mam nic do powiedzenia :O

taka se spadać to ty se możesz...:P zresztą widać często to robisz, bo przy upadku mózg ci wypłynął. bolało? warczypies obserwowani? Nie demonizuj. Ale masz rację - do wiedzenia. Tap Madl bardzo interaktywne hobby.Tylko pogratulować.Ale dobra rada:umacniaj swoje hobby gdzie indziej.

:o miałaś mi maila napisać autor/ka powinna się cieszyć że pozwalamy jaj tu pisać :D

Dla Ciebie też mam radę, czytaj między wierszami i się głupio nie pytaj,a ja będę wchodzić gdzie tylko mam ochotę :classic_cool:

Gość taka se
powinnaś dziękować że top jeszcze istnieje dziecino , i że zaszczyciły go takie kafeteryjne osobistości wyciągam dłoń do ucałowania

Gość Podrywacz Hank
Tap Madl mam propozycje. Mam wielka chec ssania twojej lechtaczki:). Co TY na to:)??

Tak, tak dziękuję bardzo, że pozwalacie mi tutaj pisać kafeteryjne trole bez krzty kultury osobistej. :classic_cool: Ja się głupio pytam?Nie rozśmieszaj mnie miernoto. Hahaha. ''Osobistości z kafe'' buahahahahaha uśmiałam się. Dzięki takim osobistościom kafe zmieniło się w chujnię. :P Ale spoko, ja się tutaj więcej wypowiadać nie będę-szkoda czasu na dyskusji z nudzącym się gimgównem. Po prostu zgłaszam bana i tyle. Moderki będą miały się wreszcie okazję wykazać. Powodzenia. Możecie ich pozdrowić ode mnie, bo będzie okazja. :) Niestety hobby po dzisiejszym będzie pewnie niestety ''zablokowane'' :P Och jak mi przykro. Zgłoszone. :)

Gość taka se
powodzenia , zobaczymy :P

Tak Ty się głupio pytasz zakładasz jakiś durny topik typu" Co Ona nosi na nogach":O i na co Ty liczysz? buahahahaaaaaaa