Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hexiaa435

Jestem zwolenniczką tzw zimnego chowu - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość hexiaa435

Pytanie j.w

Gość access ibm
w jakim sensie?

Gość zimna cola
Ja też:) O ile chodzi Ci o hartowanie.

Gość hexiaa435
W sensie nie dmuchania i nie chuchania na dzieci ;) Uważam, że przegrzewanie dzieci wyrządza więcej szkody niż pożytku :)

Gość ....D....
jestem za.... wolę okryc nic rozebrac... bo jak dziecko jest przegrzane i się mocno zgrzeje to rodzice rozbierają maluchy a potem chwila i dzieciak chory.. a matki ręce rozkładają .. że tak dba o dziecko a zachorowało...i nie możliwe !!

Gość to wrzuć je zima do stawu
niech sie hartują :classic_cool:

Gość hexiaa435
Jesienią ubigłego roku kupiłam dzieciom zimowe kurtki i buty i musze po prostui przyznać że to były pieniądze wywlone w błoto bo dzieciak zakładał mi tą kurtkę i po 5 minutach się z niego lało chociaż pod spodem miał tylko np. bluzkę z długim lub krótkim rękawem. Tak więc zimowe kurtki zostały zastapione typowo wiosennymi "wiatrówkami". Miny ludzi - bezcenne ;) A co do wrzucania dzieci do stawu to owszem, myślimy o zapisaniu się do klubów morsów całą rodziną bo dzieci także mogą w tym uczestniczyć :)

Gość dziecko powinno
sie ubierac stosownie do pogody-nie przegrzewac, owszem, ale i nie rozbieraz za bardzo. Ja stosuje ta zasade i moje dziecko nie choruje-1, 2 razy w roku jedynie drobna infekcja drog oddechowych. Zimny chow?-same sie rozbierzcie i hartujcie. Trzeba zachowac zdrowy rozsadek.