Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobojaniewiem

Nie powiedziałam mu

Polecane posty

Gość nobojaniewiem

Jestem z chłopakiem, który był prawiczkiem, miał tylko jedną laskę przede mną. Wbrew pozorom jest bardzo ogarnęty. Kocha mnie, a ja go, ale on mówił że zawsze wolałby to zrobić z dziewicą. Ja mu powiedziałam, że nią jestem, choć to nie prawda. Od jakiegoś czasu współżyjemy, on myśli że staciłam dziewictwo z nim, a to nie prawda :( źle mi z tym, nie spodziewałam się że będziemy wiązać ze sobą przyszłość kiedykolwiek, aż tak daleko typu małżeństwo, dzieci...:( nie wiem co mam zrobić, przecież teraz to się nie przyznam już...:(

Gość nobojaniewiem
a nie chcę go oszukiwać już

Gość alejekuku
teraz to już lepiej nic mu nie mów, skoro uwierzył w Twoją bajeczkę, to niech tak zostanie. W tym przypadku mówiąc prawdę skrzywdzisz go i wyjdziesz na oszustkę przed nim oczywiście.

Gość nobojaniewiem
no właśnie, sama nie wiem co we mnie wstąpiło, chyba bałam się odrzucenia... żałuję że zrobiłam to wcześniej, ale czasu się nie cofnie.

Gość nobojaniewiem
nie wiem jak stanę przed ołtarzem przed nim ze świadomością że go okłamałam kiedyś.

Gość alejekuku
Wcześniej będziesz u spowiedzi i to ksiądz da Ci rozgrzeszenie, więc będziesz czysta, że tak powiem, przed swoim chłopakiem. takie rzeczy się zdarzają. nie przejmuj się tym, tylko dbaj o Waszą miłość, a wszystko będzie dobrze. Wmawiaj sobie, że to on był tym pierwszym.

Gość t y ...
dziwk0