Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrażnionaq

skąd to uczulenie?!

Polecane posty

Gość podrażnionaq

czy krem AA antyalegriczny może uczulać? zaczęła mmnie piec skóra na twarzy, teraz jest sucha i bardzo pomarszczona zwłaszcza pod oczami. Nie wiedziałam co to i jak zwykle wklepałam ten krem a le strasznie mnie zaczeło piec wiec pomyślałam ze to od tego kremu?! Teraz smaruje sie mascią z vit A, ale co mam zrobić? Rano mam zapuchniete i czerwone powieki? To ten krem? Używałam jeszcze dość dużo kropli do nosa, miodu i cytryn, może to jednka to? ale czy wtedy nie miałabym uczuleniea na całym ciele? No i biorę żelazo, ale to chyba nie może byc reakcja na to. pomóżcie!

Gość podrażnionaq
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość podrażnionaq
up

Gość podrażnionaq
dziś mi wyszły czerwone kropeczki na zgięciach łokci.... Pomocyyyyy Tylko proszę juz podszywacza by napisał cos sensownego a nie robił z mojego postu posmiewisko!!!!!

Gość bleblebleeeee
Wszystko może uczulać. Może krem, może coś z jedzenia, z powietrza. skąd my na forum możemy to wiedzieć???

Gość AAkosmettyki
Miałam kiedys całą sersję do skóry wrażliwej, naczynkowej i bardzo mnie uczuliła podosłownie kilku uzyciach. Pieczenie,, zaczerwieniona skóra, wypryski itd. Jest to wiec bardzo mozliwe, że kosmetyki AA tak jak mi Ci nie służą. Dziwi mnie tylko uczulenie na łokciach bo to na pewno nie wynik stosowania kremu.

Gość podrażnionaq
to na łockiach zobaczyłam 20 min temu a juz mi znika!?

wypij wapno a krem odstw i obserwuj bo duzo rzeczy moze uczulac teraz wiosna to i w powietrzu pylki

Gość AAkosmettyki
Radze byś zrezygnowała z tego kremu. Ja miałam powazne problemy ze skórą po jego użyciu, a niby przeznaczony do skóry wrazliwej...:( U mnie się nie sprawdził i generalnie staram się używać delikatnych kremów np. dla dzieci .

Gość podrażnionaq
dzięki krem juz odtawiłam, od razu jak zapiekło. piję wapno. dziwi mnie to, bo nigdy takich uczulen nie miałam

ja takie objawy mam przy atopowym zapaleniu skóry (AZS), wypij sobie wapno, poproś w aptece o mocniejsze typowo dla alergików, na twarz i powieki polecam alantan plus w kremie lub bepanthen krem