Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskariotredciuyt

ile zarabiacie, czy jestescie zadowoleni z pracy.. bo ja nie

Polecane posty

Gość Kesssi
a co to bazar bo tam nie bywam, a kosmetyki w seforze kupuję

Gość hdbuhhdhue
ta jenny to czemu coągle w tych samych ciuchach łazisz jak tyle na siebie wydajesz? uuu kłamczuszko ty nasza nie ladnie oj nie ladnie

Gość ifgjghjfhgjf
Spierdalaj, jest weekend, każdy odpoczywa od pracy. Wypierdalaj na pretty women

2700-3500. Bywa różnie, praca na akord. Jestem średnio zadowolony :o

markowe ubrania ,perfumy i dyskoteka raz w tygodniu--na tyle mnie stac i nic wiecej mi nie potrzebne .--ale z tego co tu mowicie to jestem plebsem -trudno -jakos musze to przezyc :)

Gość dxvfgasf
tinio a za co jesz i oplacasz mieszkanie?

Gość przeliczajac na zlotowki
to zarabiam ok 40 tysiecy miesiecznie. 🖐️

Gość hejka .............
MIAŁAM 700ZL Z CZEGO 3500 MIESZKANKO MNIE KOSZTOWAŁA ZARŁAM KURCZAKI Z TESCO, szmateksy tylko i to jak wprzedaz była czesto sam cleb albo ziemniaki perzez tydzien.Terz mamok 4500 i tez mi mało jest bo opłat mam ok 3000:(

Gość hejka .............
350-miało byc:)

Gość hjtakasee
2500= 1000 rata 500 oplaty 500 paliwo 500 zycie life is brutal

Gość _Samotna_mama_
Nie nawidzę swojej pracy, 2000 netto. Szukam lepszej pracy.

Gość padniecie teraz bogacze
Pisz e prawde , bo co mi zalezy, maz ma 1800zł ja ok 500, nie zawsze bo to dorywczei uwaga.mieszkanie 1000 plus opłatyok 100zł. bilet meza 78, reszta zostaje na zycie.piwko pijemy dobrze jemy, al e w dom siedzimy tv a i net i kablowka 80, łatw policzuc ze 1000zostaje i szczesliwi jestesmy hehh czasem na wyprzedazy cos ze kupie nawet:)

tu sie dowiedzialem ze 3000 to strasznie malo-heh --jeszcze nie dawno czytalem tu na jakims temacie ze za 200zl idzie przezyc caly miesiac -to dopiero jest sztuka .--ludzie to dopiero maja problemy --ale na necie przeca wszyscy sa milionerami --tutaj mozna podniesc swoja samoocene :)

Gość kozia dupkkaa
ja zarabiam najnizsza krajowa za lada w spozywczaku:o mgr z ekonomii, licencjat z angiltyki i 5 lat w dupe :o

Gość kozia dupkkaa
polskie realia, a to, co mnie zaskoczylo ze dzis sie wypowaidala jakas gowniara po ogolniaku ze ma 2300 nie wychodzac z domu:o

Gość 948392483029
Ja ostatno widzę coraz więcej meneli na ulicach. Normalnie szok. Obdarci, czerwone gęby, zamglony wzrok, stoją pod Biedrocką, żebrają.... Jakaś makabra.

Gość agioplk23
ludzie mozna dorobic na czatach erotycznych. jak umiecie angielski i nie macie oporow ja pracuje i zarabiam ok 5-5miesiecznie. polecam.. kurestwo ale coz..

Gość karwa fak
3000 podstawy + premia do 80%podstawy co miesiąc. Żona siedzi w domu z dzieckiem i mnie wqurwia że jej się nudzi :/ Chyba ją wymienię na lepszy model ....

Gość 948392483029
no tak, kurestwo to w końcu chyba nasz przemysł narodowy... :(

Gość ipohytrada
a najgorzej wkur*ia mnie na ta nagonka na kierunki techncizne, bo jest zapotrzebowanie:o sranie w banie!! mogłam iść na ukochane dziennikarstwo to nie. poszłam na rąbaną geiodezję jak autorka, brałam korepteycje, uczyłam się zarywałam noce i co? trzy lata na bezrobociu aby w koncu praocwac jako telemarketer za 1400 netto! to zart! ludzie chodzie na te kierunki ktore kochacie!

Gość agioplk23
nie tylko nasz... a co szkoda ci bo chlopem jestes i raczej ciezko na dupie zarobic?

Gość do tinia
a co robisz w zimie ? tez docieplasz ?

Gość mateuszek23
mam 23 lata zarabiam około 2600 na ręke właśnie skończyłem studia i wyjeźdzam z tego syfu tutaj nie da sie normalnie żyć ! mieszkam z rodzicami i tylko to mnie ratuje tak to chyba bym gryzł ziemie niczego sie w Polsce nie da dorobić, nawet nie myśle żeby założyć rodzine czy mieć dziewczyne bo za co będziemy wychodzić do kina ? czy gdziekolwiek wyjechać razem ... :(

Gość gejsza mo
ja jestem po socjologii. zarabiam 3500 ale nie w swoim zawodzie

22:32 [zgłoś do usunięcia] do tinia a co robisz w zimie ? tez docieplasz ? -w zime pracuje takze w budownictwie i zarabiam podobnie --zreszta czy to istotne co ja robie w zime ?? --temat jest czy jestesmy zadowoleni z pracy :)

Gość Maaadagaskaarrrrrrrr
Typowe polaczki haha Była moda na bankowość i finanse to ludzie rwali się do tego, teraz jest moda na tą zasraną Geodezję to wszyscy idą bo myślą że będą nic robić i koksy zarabiać.Większość studĘtów myśli sobie " a tam super praca, będę chodził i pomiary robił a do tego dostanę 4 koła netta w łapę " Widzicie, studiuje się to co się kocha i to co nas interesuje a nie to co jest kurwa modne.Za dwa lata i tak z tej geodezji gówno będziecie mieli.To jest to samo jak było zapotrzebowanie na kucharzy w latach 2000-2005.. A że mało zarabiacie ? a ile byście kurwa chcieli zarabiać, ja zarabiam 1500 netto i się cieszę że mam pracę i jako tako żyję.Dziewczyna zarabia drugie tyle i za 3 tyś stać nas na mieszkanie i na życie, wiadomo luxus to nie jest ale nie kasa się liczy. Jak czytam niektóre wpisy że zarabiacie po 3.500zł na rękę i Wam źle to już wiem czemu ten kraj taki chory i poryty.

Gość 8473298479832
Tak jasne, ja studiowałam historię - zgdnie z zainteresowaniami.. Mam 33 lata i przepracowałam na umowę łącznie 3 miesiące. LOL

Gość ksfhi43r4g
Ja mam 26 lat i na umowę przepracowałem łącznie 9 miesięcy :D ktoś mnie pobije ?

Gość geodetkaq zlaaa
no ja ukonczylam geodezje, amm mgr inz i mam 2000 brutto😭 za 12 godzin rpacfy dzeinnie :(