Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama szesnastki

Czy pozwolić 16latce prawie 17 kupić takie buty na wiosnę?

Polecane posty

Gość mama szesnastki

Ok, temat już we własciwym dziale:) jest w nich zakochana, ale nie wiem czy nie za poważne z racji wysokiej koturny http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?b rand=2&category=0060157100000549&product=1048709

Gość ło matko, ale wiocha
:O takie buty to moja babcia by sobie kupiła :O

Ja tez nie wiem w czym masz problem? to nawet nie obcas a koturna..normalnie obcasy nosilam 17 lat to juz nie dziecko

Gość mama szesnastki
na starszą to znaczy? 25 lat? 40? podobają się nie mi a córce

Gość moim zdaniem sa po prostu
cholernie brzydkie

wg mnie to buty dla kobiety w wieku 40, 50 czy 60 lat :O masakryczny gust ma Twoja córka

Gość Ja bym pozwoliła
:)

Gość Ja bym pozwoliła
Od podobania się jest ta dziewczyna, my mamy ocenić, czy nie będzie miała problemów zdrowotnych. . .

ja myslalam, ze pokazesz tu jakies Hi Hils buty, a ty babcine koronki. W Hi hilsach to juz 14 stki biegaja. .

Gość rreekssiaa
To ty taki rezim wprowadzasz ze decydujesz w co corka moze sie ubierac, w jakie buty a w jakie nie?? Ty zawsze przeprowadzasz kontrole 17 corki zanim cos zakupi i musi z tobą się w tej sprawe skontaktpowac?? Any nie przesadzasz kobieto z tym twoim nadzorem doroslej dziewczyny??!!!!nawet jesli bys powiedziala NIE jestes pewna ze corcia by grzecznie potulnie z opuszczoną głowa odeszła i nie zakupila ich?

Gość pajaczek maly
Nie wiem dlaczego masz nie pozwolic ich kupic,takie buty sa teraz bardzo modne,mieszkam w Anglii i tu jest szal na buty tego typu i wcale stare babcie ich nie nosza tylko wlasnie mlode dziewczyny :)

Gość mama szesnastki
nie, po prostu nie chce zeby nie miala problemow zdrowotnych, ma taki paniusiowaty gust, nic jej nie narzucam:) lubi koronki wszedzie

Gość paschalina
jak ona się nie boi, że ją wyśmieją w szkole, to śmiało...ale deczko masakryczne te buty... chociaż w jej wieku też eksperymentowałam i niejedną wtopę modową mam na koncie ;)

A tak powaznie, jak jej sie podobaja, to daj na te buty. Jak najbardziej wypada w tym wieku zaczac sie stroic:) . Bedzie Ci wdzieczna i przeszczesliwa. .

Gość mama szesnastki
*miała

Gość rreekssiaa
a jak nie wyrazisz zgody to myslisz ze jej przykro nie bedzie ze nie liczysz sie z jej "modą"?? przeciez to ma byc jej wygodnie i jej ma sie podoac, dlaczego masz wahania do zakupu tych butow??

A nie możesz jej doradzić innego modelu? Na koturnie, ale coś zdecydowanie dla jej wieku? Może narazić się na niemiłe komentarze w szkole i to nie z powodu wysokości butów tylko ich wyglądu...

Co Ty od jednych butow nie bedzie miec problemow. Musiala by na szpilach przez 20 lat stac po osiem godzin "za barem", zeby na starosc problemy wyszly. .

Gość dbgesfhse
16 latce ? chyba oszalałaś to sa buty dla dziewczyn po 20 tce a nie takiej gówniary

paniusiowata dziewczyna kupiłaby sobie szpilki, a nie te babcinie koturniaki, a że są z koronką nie zmienia faktu, że będzie w nich wyglądała jak dziewucha ze wsi :O

Gość filozofka wioleta
Hm, dziwne że chcesz jej pozwalać/zakazywać kupna butów... Przecież to już nie 5 latka; Z drugiej strony, te buty są koszmarne ;) :P Tzn zamysł dobry ale wykonanie? Ble! :)

Gość mama szesnastki
tylko dlatego, ze zastanawialam sie czy nie za wysokie bo ma juz i tak te 170 i czy nie za wyzywajace, ale juz wyrazilam zgode;) ma jeszcze inne pomierzyć, ale w tych zapatrzona

Wisz co.. ja to na punkcie butow mam hopla. Kiedys kupowalam , bo poprostu zachorowalam na jakies i koniec. Nie wazne, ze nie mialam nic co by do nich pasowalo. To skompletowalo sie pozniej. Wazne , ze JE MAIALAM. A ze potem bylam w nich dwa razy... :))

Gość a czemu nie?
"To ty taki rezim wprowadzasz ze decydujesz w co corka moze sie ubierac, w jakie buty a w jakie nie?? Ty zawsze przeprowadzasz kontrole 17 corki zanim cos zakupi i musi z tobą się w tej sprawe skontaktpowac??" jak kupi za wlasne pieniadze to prosze bardzo, jak matka placi to cóz...

Gość Śmiechu warte heehe
Dobre sobie!! żeby matka jeszcze musiala wyrazac zgode jakie buty 17 latka ma sobie kupic?? weź kobieto wyluzuj , to nie jest 7 letnie dziecko,to juz jest dorosla kobieta prawie pelnoletnia, a ty masz jeszcze decydujący glos czy moze sobie kupic czy nie?/ nie potrafie tego zrozumiec

Gość mama szesnastki
ma kieszonkowe - 150 miesiecznie :p z tego opłaci. A spytała mnie o opinię bo brat ją wyśmiał:p