Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie sadzę że zbyt ciekawie

jak kobiety znoszą weekendy?

Polecane posty

same , niechciane lub nie mające szczęścia?

Gość aha i achhhh
całkiem nieźle, piją i śpią do oporu, luz totalny :D

no jasne grunt to dać w szyję i zapomnieć , co?

Gość aha i achhhh
zapomnieć się nie da, ale chwilowo nie myśleć, albo myśleć z dystansem owszem :)

długo to już tak zapominasz i jesteś z dystansem?

Gość majeczka31
czytam książki, spotykam się z przyjaciółmi, oglądam filmy i gotuję, czasem gdzieś wyjadę...pewnie rozczarowani, że nie piję i nie płaczę do poduszki bo jestem samotna, bo nie ma przy mnie takiego beznadziejnego frajera jak w/w

Gość aha i achhhh
Może nie pytaj, czy długo, tylko czy często. :P Rzadko, ale czasem trzeba, poza tym, nie wierzę, że nie pijesz nigdy. Bo mam wrazenie, że jak ktoś sie napije czasem alkoholu nieco, to zaraz go zrobisz alkoholikiem. :P

czyli w przerwach poznajesz jakiegoś gościa i w weekend zajmujesz się sobą ?

Gość aha i achhhh
sprecyzuj, jakie przerwy masz na myśli, i co to znaczy "poznajesz jakiegoś gościa". Masz na myśli poznanie w sensie biblijnym? Nie.

a ja nie rozumiem co ma do tego bycie samotnym, ja jestem w zwiazku a ze wzgledu na prace i hobby nie zawsze spedzamy weekendy razem i nie narzekam, dla mnie liczy sie jakosc spedzonego czasu a niekoniecznie ilosc ile jest w kocu ludzi zyjacych pod jednym dachem ktorzy najchetniej by sie od siebie nawzajem uwolnili?

precyzuj, jakie przerwy masz na myśli, i co to znaczy "poznajesz jakiegoś gościa". Masz na myśli poznanie w sensie biblijnym? Nie. to znaczy ze nie masz nikogo ciekawego do poznania a w przerwach weekendowych upijasz się sama z butelką

a ja nie rozumiem co ma do tego bycie samotnym, ja jestem w zwiazku a ze wzgledu na prace i hobby nie zawsze spedzamy weekendy razem i nie narzekam, dla mnie liczy sie jakosc spedzonego czasu a niekoniecznie ilosc ile jest w kocu ludzi zyjacych pod jednym dachem ktorzy najchetniej by sie od siebie nawzajem uwolnili? masz na myśli siebie , ze czekasz na wyzwolenie?

Gość aha i achhhh
Sprostowanie: nie upijam się.

" masz na myśli siebie , ze czekasz na wyzwolenie?" przeciez napisalam wyraznie ze nie mam na mysli siebie - bo ja czesto spedzam sama weekendy, na trzezwo, i bardzo to lubie - moj partner czesto ma duzo innych zajec np. w weekendy - wyngradza mi to inna pora;-)) nie czekam na wyzwolenie bo nigdy nie czulam sie uwieziona

nie czekam na wyzwolenie bo nigdy nie czulam sie uwieziona czyli czekasz na uwięzienie

nie wszystko jest czarno-biale, warto o tym pamietac;-))) ] a szufladkowanie mnie smiertelnie nudzi