Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

dumni posiadacze Sierściuchow:)))))

Polecane posty

Gość a.u.x
Chyba żartujesz!!! Taki sierściuch ds sąsiada co noc przesiaduje na dachu mojego auta :(

Gość aha i achhhh
Mój siersciuch nie wrócil od 3 dni :(((( Marcuje idiota :o

Ja mam siesciucha od 9 lat. Teraz biega po podwórku, jak zawsze nocą. Wróci rano. Ma na imię Pusia i jest kotką norweską leśną.

moze sie liczyc ,w koncu to tez siersciuch;))\ no to niezle..moja w ogole nie chciala sie bzykac ze tak powiem..kolezanka przyjechala nawet z kawalerem ale chyba byl za malo amerykanski bo sie na niego wypiela(nie doslownie,niestety hehe)

Moja kota, lat niemal dwa, rasa "dachowa" :D:D:D jest chyba najcudowniejszym stworzeniem na świecie:) Niesamowicie uczuciowa, mrucząca, po prostu słodka. Śpi ze mną w łóżku, jak tylko wchodzę pod kołderkę ona już czyha przy łóżku i czeka aż ułożę sobie pościel po to żeby na nią wskoczyć i ułożyć mi się na kolanach (właśnie tam przebywa):) Miałam w swoim życiu już chyba wszystkie zwierzaki domowe ale zwariowałam dokładnie dopiero na punkcie kotów:D

moja ma na imie Majka ( dla przyjaciol siersciucha,majcik,jusia,junia,dziad kosmaty:P) lub dziad skaczacy:P tez spi ze mna..jak nie otworzylabym drzwi od pokoju rzucalaby sie po nich:) a rasa: miesaniec Persa z Rasa Dachowa.uwielbia gryzc mnie po nogach jak odkryje mi sie w nocy stopa,poluje na mnie jak ide w nocy siku do lazienki:)( poluje: biegnie za mna ,skacze od tylu na noge i obejmuje przednimi lapami,po czym ucieka i robi to od nowa,chowa sie za kwiatki oitd mysli ze jej nie widac:)

Gość zrozpaczonymen2
a u mnie właśnie odwrotnie, nie chce spać ze mną dziadówka jedna, ale ja z nią lubie spać

Moja w nocy włazi mi na poduszkę i praktycznie wtula w twarz. Nie wiem czemu ale odkąd ją przyniosłam do domu jak była kociakiem, jest taką moją osobistą maskotką, wszędzie za mną chodzi, traktuje mnie jakoś wyjątkowo. Mąż i syn są przez większość czasu przez nią olewani (no chyba, że akurat jedzą - wtedy łasi się do każdego :D)

Gość qrfewsa
herbatko tropikalno czy uprawiasz z kotem ostry seks analny?

mnie się zdaje ratowniczka że wtedy to klikałysmy z pułkownikiem poziomką a nie śliweczką hmmm .To dwie rózne osob,baaardzo rózne.

witam, z pewnych powodów jestem zmuszona sprzedać mojego sierściucha... pomyślałam, ze ten temat będzie dobrym miejscem, zeby się odezwać, bo widze tu sporo wielbicieli futrzastych:) Łatek jest 11-miesięcznym persem egzotycznym, biało-beżowym. oczywiście nauczony czystości, niewychodzący. zdjęcia mogę podesłać na maila. kontakt: apple.juice@tlen.pl