Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paoleczka

trudne rozstania

Polecane posty

Gość paoleczka

Witam wszystkich. Mam nadzieję, że może tutaj otrzymam jakieś wsparcie, bo już sama nie wiem co robić. Rozstałam się ze swoim chłopakiem około 2 miesiące temu. Od tamtej pory nie widzieliśmy się. Wyszło na to, że on poprostu zwyczajnie nie chce ze mną być, ale zawsze mówił, że on nie twierdz, że na 100 % kiedyś do siebie nie wrócimy. Ja mam ciągle nadzieję, że to się uda, że wróci, że będzie dobrze. Nie potrafię sobie jakoś ułożyć życia, cieszyć się, ciągle tylko płaczę i myślę o nim. Mamy się spotkać, ale nie wiem kiedy. Nie wiem nawet co mam mówić na tym spotkaniu, jeżeli do niego dojdzie, czy mówić coś o nas czy lepiej nie, jak się zachować. Nigdy wczesniej nie miałam takich dziwnych problemów, a tym razem jestem totalnie rozbita. Pomóżcie proszę.

Gość paoleczka
w celu pocieszenia mojej osoby wkładam sobie do piczki różne przedmioty

Gość paoleczka
no właśnie widzę

Gość paoleczka
właśnie, że nie, nigdy nie byłam szarą myszką i nie jestem, bardzo łatwo przychodzi mi zdobycie faceta, ale ja zwyczajnie nie chce innego

Gość paoleczka
to się łatwo mówi, weź się w garść ale w rzeczywistości wychodzi inaczej

a co jest w nim wyjątkowego? że Cie olal? teraz robisz z siebie tylko suczke do dupczenia, takich kobiet nikt nie szanuje. i jeszcze jedno pytanie- jak będziesz się czuła z myślą że jest z Tobą z litości, bo Ty tak jego pragniesz?

Gość paoleczka
On na pewno nie będzie ze mna z litości. nie wiem w ogóle już nic. wiem, że zachowuje się jak bym miala 12 lat, ale nie umiem cały czas udawać że wszystko jest ok. a w ogóle dzięki za odpowiedz.

Gość Punky
Mialam tak całkiem niedawno. Poniżylam się przed facetem, bo to ja nalegałam na drugą sznasę, którą wreszcie mi dał, tylko po to, by znowu mnie olać. A ja, glupia wyznalam mu milosc wtedy po raz pierwszy, bo myślałam, że to jest wlasnie TEN. Nie warto się plaszczyc, zawsze to wiedzialam, a sam postapilam inaczej i teraz żaluję. Nie daj sobą pomiatać, niech o n Cię prosi o powrot, Ty zajmij się sobą, jak zauwazy ze sobie świetnie radzisz bez niego, to zal mu dupę ściśnie, ale i tak szanse z nim są znikome. Bo to zwyczajny dupek.

Gość Żerowanie na papieżu
Staszek ma całkowitą rację! Gdyby facetowi zależało to by zabiegał o Ciebie, a nie miał Cię w dupie przez 2 miesiące. Weź się w garść bo siedzenie na dupie i użalanie się nad sobą niczego dobrego nie przyniesie. Życie przed Tobą, a Ty płaczesz za kolesiem, którego nic nie obchodzisz

Gość paoleczka
wiem, że szanse są znikome, zdaję sobie z tego sprawę ale nie wiem jak się z tym pogodzić i zacząć normalnie zyć i zapomnieć zupełnie o nim