Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinusia894

Gumka nie pękła i nie mam okresu;((

Polecane posty

Hej dziewczyny!!! jestem przerazona!:( juz 6-7 dzień i nie mam okresu. Kochalam sie z chlopakiem 5 marca (to byl pierwszy raz). Gumka nie pękła. Po jakims czasie uprawialam peeting ale od razu poszlismy umyc rece. Od pewnego czasu bolą mnie piersi, brzuch bolal mnie wczesniej i czasami tez nachodzą mnie bole. Dodam ze przez ten miesiac bardzo sie stresowalam(szkola, problemy chlopaka). Nie chce robic testu ciazowego;( Boje sie strasznie. Skoncze dopiero 17 lat( w kwietniu). Czy jestem w ciazy?? Mam tez przez ostatnie dni zawroty glowy, ale to moze byc spowodowane rannym wstawaniem i nie wysypianiem się. Prosze pomożcie!!!!!!!!!:(

dodam jeszcze ze byly to dni niepłodne , i nie leciala mi krew, wiec nie wiem czy przebil mi blone czy nie. Bol poczulam.

Gość vampirealice33
poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nie bedziesz miec okresu to zrob test i bedziesz wszystko wiedziec

oznaka ze przebił Ci błone dziewicza nie musi byc koniecznie krew to zalezy od dziewczyny jedne krwawia a inne nie ja na przykład nie krwawiłam. Jeśli prezerwatywa am nie pekła to nie przejmuj sie po prezerwatywy dobrze zabespieczaja. Jeśli Ci się spóznia okres nie panikuj buzują Ci zapewne teraz hormony wiec nic dziwnego że Ci sie pszesuna sama tak mam mi samej sie przesuna bo to zalezy od nas ile stresu mamy itp napewno bedzie dobrze;)

Gość wefar
wiatropylna kurwa jestes

Gość znawca 65
TO NA 99% PEWNE ŻE JESTEŚ W CIĄŻY

pewnie za kilka dni dostaniesz okres, czasami się tak zdarza, wiec nie panikuj, a jak nie chcesz żyć w niepewności to po prostu zrób sobie test,

dostalam dziś okresu!!! nie wiem czy coś pomoglo bo wczoraj wieczorem wzielam 6 tabletek witaminy C i wzielam goraco kapiel... moze i to pomoglo. jestem zadowolona!!!:)

A co mialo pomoc? Jesli nie jestes w ciazy to normalne, ze dostajesz okres. Na przyszlosc jezeli masz jakies watpliwosci to zrob test ciazowy, bo objawy ciazy sa rozne, niektore kobiety w ogole ich nie maja, takze w wypadku takich watpliwosci, jezeli sie stresujesz to zrob ten test. Sa jeszcze takie srodki antykoncepcji awaryjnej jak tabletki po, ale nie mozna ich czesto uzywac, jak zreszta wskazuje na to ich nazwa.

Nie stresujcie dziewczyny, na pewno nie jesteś w ciąży :) tak naprawdę nie jest to takie proste od tak hop siup być w ciąży :) nie bój się, lada dzień dostaniesz okres! :)