Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramba bamba

Kłopot z korepetycjami

Polecane posty

Gość ramba bamba

Nie mogę znaleźć odpowiednich korepetycji. Chce mieć najtańszą cenę i do tego żeby dojśc na piechotę i niedaleko. Po co mi korepetycje na drugim koncu miasta, bo gdy dojadę to wiecznie w stresie, że się spóźniłam i zmęczyłam w drodze. Ja chcę mieć 5 minut od domu i w najtańszej cenie. Korepetytor ma mnie uczyć a nie odbębniać godzinkę bo inaczej nic nie zarobi na chleb. Chcę po jakimś czasie widzieć efekt tej jego nauki. Szukam po necie takich korepetycji i nic nie mogę znaleźć. Dlaczego ludzie nie piszą w jakiej dzielnicy mieszkają. Nie chce mi się do każdej osoby wysylac e-maila z pytaniem: "Gdzie mieszka". Ludzie, jak się ogłaszacie z tymi korepetycjami to piszcie oprócz ceny - w jakiej mieszkacie dzielnicy!!!!!

Gość ramba bamba
ale Downie chodzi o to że nie ma adresu. Korepetytorzy nie podają adresu bo soię boją że ich ktoś okradnie

Gość ramba bamba
jest zawsze tylko telefon i email, a mi się nie chce wysyłać do karzdego emaila i czekać na odpowiedź gdzie to on mieszka

Gość No ale dziewczyna ma rację
Jak komuś zależy na zarabianiu przez korepetycje, to niech poda okolice gdzie mieszka, ja to nawet nie zwracam uwagi na ogłoszenia korepetycji, gdzie nie ma podanego adresu. Nie dzwonię i nie wydaję na telefony. W końcu to ktoś szuka zarobku - takie CV bez adresu to wylądowałoby w koszu.

Gość kkkiiikkkaaa
Możesz sobie chcieć mieć najniższą cenę i wysoką jakość, albo jedno albo drugie. Ja pracuję jako korepetytorka, moi uczniowie osiagają wysokie wyniki w nauce i świetnie zdają egzaminy, chętnych mam dużo, ale i cenę dosyć wysoką. A jak chcesz płacić jak najmniej, to się nie zdziw, że uczyć cię będzie jakiś student pierwszego roku, bo jak ktoś jest dobry, to ma dużo klientów i może podnieśc cenę. Tak jest ze wszystkim. Nie kupiłabym np. wędliny za 10zł/kg oczekując, że będzie świetnej jakości jak ta po 50zł/kg. Co do lokalizacji to się zgadzam, jeżeli korepetytor oferuje lekcje tylko i wyłącznie u siebie to powinien podać dzielnicę, w której mieszka. Przecież nikt mu nie każe podawać pełnego adresu.

Gość hoohoo
pewnie znajdziesz w koncu kogos w twojej okolicy ale za niska cene to pewnie i jakosc bedzie niska;) a z czego chcesz te korki i w jakim miescie?