Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl;fghjk

wysłałam męża z dzieckiem do Koscioła a jaaaaaaaaa.....

Polecane posty

Gość fghjkl;fghjk

oglądam sobie tv-nie znosze pierdzielenia w Kosciele,strata czasu.Szkoda mi dziecka bo musi odbębnić rekolekcje bo bedzie odpytywana w szkole(jest w 1 klasie).Przeraza mnie łażenie do kosciola a bede pewnie musiala bo ma komunie za rok.Obawiam sie ze jak ksiadz zacznie pierdzielic o polityce to cały kosciol usłyszy moj komentarz i zabiore dziecko i tyle.A z drugiej strony nie chce zeby dziecko podpadło przed komunią.wygadalam sie.

Gość klopmni
Boże dziękuję ci że ta kobieta nie będzie ze mną dziś w kościele. I jeszcze mogło by to ścierwo siedzieć kolo mnie i udawać pobożną niewiastę. Flegma jedna...

Gość fghjkl;fghjk
my mamy za rok:-((

Gość fghjkl;fghjk
i dlatego nie chodze bo mogłabym strzelić ci z łokcia podczas twojeo śpiewu:-P

Gość jude n
klempe- ale z ciebie za to przykladna katoliczka :O jad od ciebie sie wyczuwa na odleglosc , tez bym sie zastanowila, czy powinnas "zaszczycac" swoja nedzna osoba to swiete mijsce , jakim jest kosciol

Gość jude n
do klopmni to bylo oczywiscie- zalosna terycjanka :O :O

Gość odpierdolic sie raz na zawsze
od kosciola! k u r w a juz nie masz co robic tylko durne tematy zakladac ?! a idz czcij szatana jak taka twoja wola i nie wypisuj pierdol, bo sa osoby co potrzebuja porad, a nie czytac twoich pomiocin.

Gość kościól to bandyci
ja Cię rozumiem ,te same katorgi przezywaliśmy przed komunią.Z przyrody córka złapała jedynke bo powiedziała głosno ze pani kłamie ,człowieka stworzył bóg a nie ze pochodzi od małpy . Powiem szczerze ,afere zrobiłem na całą szkołe .Teraz jest w 6 klasie ,jak bedzie chciała isc do bierzmowania niech idzie ,ale my jej zmuszac nie będziemy.

Gość fghjkl;fghjk
wstrząsające:P a tak na marginesie to nie otworzylam ksiedzu na kolędzie.Powiedzialam dziecku,ze teraz sie bawimy w taka gre,ze siedzimy po ciemku.I juz.W d.. mam co sobie myslisz na mój temat.Nie znosze kosciola i juz.

Gość fghjkl;fghjk
zgadzam sie-to złodzieje i nieroby.W dodatku moja sasiadka wpadła z ksiedzem i ma teraz bachora ale tez i nowe mieszkanko w pełni opłącane z darów moherowych babć:P Poza tym ja dziecku tez mówie,ze sa inne religie i ,ze bóg nas nie stworzył.

co zrobić, jak Polska spod dyktatury proletariatu przeszła pod dyktaturę kleru, trzeba uruchomić zasoby hipokryzji, by żyć , tzn wegetować w tym świętojebliwym kraju.

Gość czy to taki estraszne?
Dziecko niech poznaje życie. Pewnie wielu dzisiejszych lewaków, miałoby o wiele bardziej umiarkowane poglądy, gdyby nie rola kościoła w ich wychowaniu :)

Gość jahahhsdua
Komunia BYŁA w drugiej klasie, teraz jest w trzeciej.

Gość syndrom kaplicy sykstyńskiej
Ty mały człowieczku - człowiek nie pochodzi od małpy!!!! Tylko mieli wspólnego przodka!!!! Małpa i człowiek są innym gatunkiem. Kiedyś mieli oboje wspólnego przodka - rozumiesz różnicę?! Wróć do szkoły podstawowej na biologię bo tam jest twoje miejsce NIEUKU.

jakby była sama to by mogła wyjsc i napluć sukience w twarz ,ale przy dziecku musiała zrobić mistyfikacje , chyba proste nie ?\

Gość xsdfghjuk
a ja rozumiem autorke.Ja tez tak miałam ,chodzilam tylko po to by dziecko nie mialo problemów przed komunią.Trzymaj sie i życzę cierpliwości:P

Gość to już wasza sprawa
czy wierzycie czy nie, ja jestem wierząca do koscioła nie poszłam nie ogłaszam wszem i wobec tego i nie zakładam durnych tematow. Twoja sprawa co sobie sadzisz na ten temat, jestescie upierdliwi jak Jaruś z pochodniami składaniem wieńcow i zniczy pod pałacem masz obsesje jak on ze Smoleńskiem. Nie pasi ??? to nie chodź do koscioła, nie módl sie i dziecku wklepuj darvina ! ale po jaka cholere obrażać tych co wierzą! nie rozumiem takich jełopow!!!

Gość Zonnnnia
Moje dziecko idzie też za rok do komunii i będzie wtedy w drugiej klasie ______________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość małpy to rodzina i
w myśl tej zasady zarówno człowiek i szympans i ich wspólny przodek są małpami. Uczysz innych biologii, to dowiedz się najpierw, co oznacza słowo gatunek: nie ma takiego gatunku jak małpa.

Gość kościól to bandyci
nie zauważyłem by ktos tu obrazał wierzących ,raczej widze nagonke na kobiete ,bo chciała sie wygadac .

Gość starsza paniii
Mam kontakt z siostrami zakonnymi, postulantkami, nowincjuszkami oraz z zakonnikami, księżmi - i co chcę wam powiedzieć to jest to, że mało jest wśród nich osób które pochodzą z domów wierzących i praktykujących rodziców. Prawie wszyscy to są z domów ateistów. Ich rodzice bronili im dostępu by wejsć do kościoła. Nie chodzili na religię w szkole. A obecnie to ksiądz, zakonnica. No szok przeżyłam z początku. Jestem krawcową. Szyję im habity, odzież. Niestety - najwięcej kusi zakazany owoc. Jeśli będziecie zabraniać kościoła to najprawdopodobniej wychowacie sobie księdza albo zakonnicę zamkniętą w klasztorze medytacyjnym, takim, bez wychodzenia na zewnątrz.

Gość czy to taki estraszne?
He he - czyli miałam rację :) - autorko częściej wysyłaj małą do kościoła, zapisz ją na scholę - dzięki temu nie wyrośnie na zakonnicę :) Mówię całkiem serio: czołowy polski antyklerykał chciał w młodości być księdzem. Bardzo wielu ludzi ma podobny życiorys, wbrew temu co się mówi, że kościół krytykują żydomasoni czy coś tam: najbardziej krytykują ludzie ochrzczeni wychowani w wierze.

Gość to już wasza sprawa
często jestem w róznych kościołach , bo często jeżdże tu i tam, ale jeszcze nie spotkałam sie z tym zeby ksiadz wspomniał cos o polityce, no chyba, ze autorka tematu chodzi do Rydzyka. Po kolędzie tez różni ksieza przychodzili, ale zaden nie wpitalał sie w polityke, ani nie opytywał czy chodzimy do koscioła itp itp. tak samo nigdy, ale to nigdy nie dalam ksiedzu kasy, zreszta sam zapowiedział w kościele żeby nie dawać a jak juz ktos chce to na tace! to prowokatorzy zakładaja głupie tematy! AMEN- ide do swoich spraw.

może coś w tym jest, największy zbrodniarz ludzkości Józef Stalin, miał być duchownym kościoła prawosławnego. Można by powiedzieć, że miał teoretyczne przygotowanie do swoich przyszłych zbrodni w naukach chrześcijańskich.

starsza paniii prawdę pisze ,tyle że to działa w obie strony zmuszanie do lezenia krzyżem skutkuje szczerą nienawiscią do kleru. Najlepiej to nie zabraniać ani nie zmuszać ,myślę że dziecko po 12 r.z powinno mieć już taką możliwość chodzę /nie chodzę . Do komuni warto dać ,bo nie wiadomo jaką drogę obierze .

Gość dziewczyno dziewczyno
Nikt tu nie podważa inteligencji i kompetencji handlowych księży: tak by musiało być, gdyby ktoś twierdził, że na pierwszym spotkaniu ksiądz każe Ci płacić i wyznawać poglądy prawicowe. Jak każdy szanujący się handlowiec, ksiądz wie, że najpierw należy zdobyć zaufanie klienta, być miłym, żeby klient zaczął się identyfikować z firmą, a potem można pozwalać sobie na coraz to śmielsze manewry: a to poprosić o pomoc w przystrojeniu żłobka na Boże Narodzenie, a to podłożyć "Niedzielę" na stoliku w kruchcie, a to - dla dobra ludu - zebrać pieniądze na ogrzewanie w kościele, a po jakimś dopiero czasie dochodzi do finansowania Maybacha dla Rydzyka.