Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi2

Znowu mnie zostawil:(

Polecane posty

Gość Sisi2

Muszę przeżywać ten pieprzony szajsz od początku:( Widzieć go codziennie w pracy, jak flirtuje z panienkami:(

Gość Sisi2
A co znaczą te dwa słowa jak człowiek cierpi?

Gość ona juz zdjęła majty
i dlatego teraz taki lament

"A co znaczą te dwa słowa jak człowiek cierpi?" Dokładnie to samo gdy człowiek nie cierpi. Stąd widać, że nie wiesz o czym mowa. Obyś się kiedyś dowiedziala.

Gość skoro ZNOWU
to jakoś mnie to nie dziwi

Gość Sisi2
Ty razem zapowiedział, że nie zadzwoni z płaczem po 3 tyg. Kocha mnie ale różnimy si e charaktermi i priorytetami w życiu.

Gość Sisi2
Ok stało się, więc jak ja mam się w pracy zachowywać? Widzimy się tylko i wyłącznie przelotnie ale jednak, ze 2-4 razy dziennie, czasem w ogóle. Ja wiem, że to mi wyjdzie na dobre, ten związek to porażka, sama nie wiem co ja w nim widzę, ale przeżywam strasznie, nie da się ukryć:(

Gość Navya
To od teraz Ty rzucaj facetów jak widzisz ,że coś jest nie tak

Gość Navya
a nie czekaj aż oni Cię rzucą .. na pewno były jakies sygnaly że trzeba to było zakonczyć

Gość Navya
a jakby Cie kochał to by to chcial ratować za wszelką cenę ..

To proste jak drut. Jeśli go spotkasz, traktuj go NEUTRALNIE, jeśli się przywita odpowiedz mu miło, uśmiechnij się i na tym koniec. Nie pokazuj, że jesteś obrażona, że Cię boli. Skończ ten rozdział i zajmij się sobą, a na niego nie patrz, bo to co było już nie wróci.

Gość Navya
a jak masz się zachowywać? jakby był Twoim kolegą ,ale tez nie bądź do niego zbyt wylewna , nie szukaj kontaktu z nim.. tak jak ktoś napisał zachowuj sie jakby był Ci zupelnie obojętny , nie pokazuj ,że Cie zranił czasem zamień parę słów i to wszystko

Gość aha i achhhh
jest taka angielska chyba piosenka, nie pamiętam tytułu i kto śpiewa, ale sa tam takie właśnie słowa: "Shame on you if you fooled me once, shame on me if you fooled me twice" czyli: jak raz mnie oszukaleś, to wstydź się ty, ale jak dwa razy mnie oszukaleś, to wstyd dla mnie. Napisałas "znowu" to moze wyciagnij wnioski. Komu powinno być wstyd???

Gość Sisi2
Jutro idę do pracy i zobaczymy jak to będzie... Jak przetrwam najbliższe 3 tyg to będzie dobrze. Najwazniejsze to nie prowokować sytuacji w których mogłabym go spotkać, to jest głupie ale ja to ciągle robię:(