Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khagern

dobre wiesci dla katolikow

Polecane posty

Gość khagern

wiecie ze sa zwierzeta to znaczy samice ktore sa wstanie same sie zaplodnic???? bez ingerencji samca. moze Matka Jezusa naprawde byla dziwica.

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza
a kogo to obchodzi w sumie? Czy to jest najważniejsze? Najważniejsze jest to, że była BEZ GRZECHU PIERWORODNEGO i tą wyratowało i zawsze ja z wszystkiego wyratuje, a nas już nie i tyle. I dlatego mogła urodzić bo tak to co? Ani dziecka nie ma. Bo jak? I wiecie tak sobie myślę - co ten mój ojciec miał robić - ten biologiczny - jak tę moją matkę UKARAŁ. On się miał nad nią zastanowić, a przede wszystkim wiecie on miał pomyśleć, że coś musi chcieć, ze za swoją kase do niego przyjechała. Żeby ją zgwałcił - no to nie był dżentelmenem. A uczyć się też nie lubił. Jednak miała za dobre zdanie o księżach powiem wam - zgniłek i dlatego został księdzem bo tak to tam dosyc kumaty był. Ale czemu kasy nie umiał wymyślić to też nie wiem. I tyle. I od razu nie umiał tej kasy wymyślić i do dziś. Bo wiecie - gdyby on ją zaprosił to by miał rację , ale że sama płaciła to nie miał. I ona naprawdę wiedziała co robi. Uwierzcie mi. I taki koniec. Bo chciała mieć dziecko - wtedy nie, ale ogólnie tak i taki koniec. Tak tam by do dziś uczyła i tyle. No już by była na emeryturze i tyle. A mnie by nie było...