Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg32

czy ktos miał...

Polecane posty

tu usuwanego gruczolako włokniaka w piersi szukam opini jak to sie goi ...mam załozone szwy a włokniak miał 5cm czy zostanie blizna ?czym ja usunac skutecznie ?czy boli zdjecie szwow ?ide w czw na zdjecie tych szwow wczesniej miałam zdejmowany dren tzw.sączek to mnie zdjecie gonie bolało ,ile goi sie cała rana w 100%? czy potem po zabiegu juz dawno jeszcze bolała was ta operowana piers? jak to wyglada prosze o pinie i porady

Gość benzadziejnie :(
moja kolezanka miala. mowila ze sciaganie nie bolalo i ma mlutką blizne, malo widoczna

a czy stosowała jakis krem lub żel na tą blizne czy nic i samo sie zagoiło...ze ma malutka blizne....?

tak mowila, ze kupuila w aptece jakas masc na blizny

sa rozne mascie nie wiesz ktorej uzywała sa takie: cepan z cebuli, itp i żele dermatix ,veraderm

oj tego niestety nie wiem.

dzieki to co napisałas pozdrawiam....mam nadzieje ze tej kolezance nie nawrociły sie włokniaki po operacji hm...trzeba zrezygnowac na zawsze juz z tabletek hormonalnych i solarium....

miała wycinane dwa, nie miała tak centralnie w piersiach tylko bardziej ku pachom. życzę szybkiego wygojenia i oby nie było blizn. pozdrawiam :)