Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensu-brak

czy tak miala wygladac milosc?

Polecane posty

Gość sensu-brak

jestem sympatyczna dziewczyna, moze nie najpeikniejsza, ale faceci sie za mna ogladaja, nawet dobrze zarabiam, mam fajnych znjaomych. ale... mam chlopaka, ktory nie szanuje mnie, zapomina zadzwonic w waznych dla mnie momentach, wykloca sie o wspolne dzielenie rachunkow, podczas gdy ja sie ciagle zywie poza domem, pracuje do pozna, a on pisze prace dyplomowa i siedzi w domu, oglada sie za dziewczynami na ulicy, o mnie nie jest zazdrosny, razdko razem wyjezdzamy bo nie ma kasy albo wazniejsze sprawy. a wiem, ze w jego poprzendim zwiazku non stop gdzies wyjezdzali, ma jej sporo zdjec, na poaczatku naszej znajomosci czesto o niej wspominal, jaki miala fajny samochod, jaka muzyke lubila, powiedzial ze byl zazdrosny o nia. ona z nim skonczyla i chyba sie z niej wyleczyl szybko, ale ja mam ciagle wrazenie, ze to ona byla jego pierwszym wyborem, a ze mna jest bo jest mu chyba tylko dobrze. moim problemem jest niskie poczucie wlasnej wartosci, ktore kiedys utlumione, przy tym chlopaku starsznie daje o sobie znac. nie potafie zawalczyc o swoje, jestem zbyt uczciwa i kazda jego oznaka ignorancji albo braku zainteresowania mnie strasznie rani. musze przed nim ukrywac moje stany ducha i to mnie jeszcze bardzej dobija. boje sie, ze takiej smutnej w srodku nei bedzie mnei kochal. nie wiem czy cos mi poradzicie, moze ktos ma podobnie? moze ja sobie wmawiam, bo przeciec kazdy ma prawo zapomniec zadzwonic, a wszyscy faceci ogladaja sie za babkami na ulicy? czy ja kiedykolwiek bede mogla byc szczesliwa z takim podejsciem? zaczynam w to watpic..

Gość sdfcgvbhsadfghjsdfgh
twoja intuicja jest trafna z opisu on chce wsadzic w mokra dziure tamtej cipy i o tym niestety mysli tylko po co zaraz z miloscia -tego nie ma u nich tylko penisy http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo

Gość facet bez brzuszka piwnego
on jest typowym Piotrusiem Panem, zero zoboiwąza, max zabawy i hulania. Założę się, ze jakbyś zapytała go o małżeństwo, momentalnie zmieniłby temat a potem już by się do Ciebie nie odezwał/

Gość sensu-brak
o slubie mowi, ale ja nie wiem czy chce, bo ciagle mysle, ze on chce byc ze mna tylko z wygody..