Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukieneczka1234

wejdź oceń i coś doradź

Polecane posty

Gość wwwwer
paskudna kieca fuuuj

Gość sukieneczka1234
dzięki ktoś więcej

Gość szperaczka
O mamo!Wieś tańczy,wieś sie bawi :ODziewczyno ta sukienka jest okropna.Ktos doradzil TObie jej kupno czy sama wpadlas na ten pomysl?:O

Gość szyshkaa
beznadziejna sukienka, sorry.. poza tym, wiadome, że na zdjęciu to nie TY! :P:P:P:D

Gość sukieneczka1234
widać że zazrdośnicy sami tutaj siedzą

Gość taka sobie aaaaaa
bolerek sie juz nie nosi od jakichs trzech sezonow co do butow to kazde jedne gladkie szpilki

sukienka śliczna. Najlepiej czarne bolerko i czarne buty na szpilce. Nie sluchaj glupich dewot, które się na modzie nie znają.

Gość ett
ha, czego tu zazdrościć:)?

Gość wwwwer
haha zazdroscic buahaha tej szmatki z okna?

Gość yghjkllytcfiju8y7ty
tragiczna jest ta sukienka :O

Gość szperaczka
jablko_mieta-Wypraszam sobie ale glupia dewota to ja nie jestem :OPewnie jestes tak samo kiczowata jak ta sukienka :OCiao 🖐️

Gość sukieneczka1234
ja mam gdzieś wasze opinie, a tym którzy npisali że jest ok to super, mi właśnie taka sie podoba i taka sobie kupiłam, i wiem że w takiej będę się dobrze czuć, a komu ona nie pasuje trudno jest takie przysłowie "jeszcze sie taki nie narodził żeby każdemu dogodził" chcę kupić bolerko i buty i o to mi chodziło, szpilki ok wiem tylko jakie, i na małym obcasie, nie jakimś wysokim, bo takich szpilek nie lubię,

Gość umpla lumpa
bolerko pasuje do dlugich sukien, czy w ogole dluzszych ubran. Do tej kiecki powinnas miec np. moze jakas marynarke, czy moze jakis kobiecy sweterek, czy elegancki plaszcz, nie wiem. Sukienka sama w sobie jest dosc wulgarna, wiec powinnas unikac wulgarnych dodatkow, jak bizuteria, rzucajace sie w oczy rajstopy, cekinowa torebka, dodatki do wlosow, tandetne buty, czy wlochate bolerko. Do tego widze cieliste rajstopy, gladkie buty na obcasie, wlosy upiete (zeby dodac nieco elegancji) i jakas elegancka gore, np. wlasnie kobieca marynarke, czy plaszcz, czy ciekawy szal.