Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonssens

facet zaprosil mnie na "randke" po czym

Polecane posty

Gość nonssens

nie odprowadzil mnie do domu szlam sama w nocy, szczyt chamstwa. mieliscie cos podobnego?

Gość nonssens
już widzę jak płaci za moją taksówkę

Gość nonssens
nie chodzi o to czy brac taksowke czy nie ale chyba wypadalo mu mnie odprowadzic albo chociarz zapytac czy man jak wrocic

Gość nonssens
no dobra ale mieliscie jakies podobne zdarzenie?

Gość bartki to srajtki
ja sobie nie wyobrazam sama isc...ale nie martw sie teraz to jest całkiem normalne u takich wolnych nie doswiadczonych palantów. innego juz nie znajdziesz

Gość Alllanna
Może nie tak do konca podobne ale mnie sie przydazylo cos takiego... Chlopak zaprosil mnie na randke, wymyslilismy ze pojdziemy na dyskoteke... Przed wejsciem zapytał mnie czy mam na wstep... Oczywiscie mialam, ale ciekawe co by bylo jakbym nie miala. Bylo to dla mnie conajmniej dziwne bo po 1 zaprosil mnie a po 2 wstep kosztowal nedzne 5 zl wiec moim zdaniem zachował sie conajmniej smiesznie

Gość nonssens
ja wiem ze teraz jest rownouprawnienie nie oczekuje otwierania przedemna drzwi czy odsowania krzesla no ale zostawic w nocy sama dziewczyne- to chyba cos nie tak

autorko mysle ze facet mial ci dosyc i juz nawet niefatygowal sie z dowożeniem czy odprowadzanim cie do domu. Pewnie jesteś pusta i glupia na jeden raz :)

Gość nonssens
my spotykamy sie dosc czesto napisalam na "randke" i nie chodzi o to czy jestem pusta czy nie

właśnie ze tak,na pustaki szkoda czai :)i przyznam że wczesniej cię wydymal i już nie bylo potrzeby odprowadzania zdjęty do domu :)

Gość czy miałam? hahahahhaah
przez calutki rok "bycia" z pewnym facetem. ani razu mnie do domu nie odprowadził :D i mówiąc szczerze specjalnie się tym nie przejmowałam. a wczoraj też zostałam sama w środku nocy, po imprezie, złapałam taksówkę i po sprawie. jestem dorosła w końcu i dam sobie rade

Gość hopsa lala
nie chrzańcie - prawdziwy facet z jajami zawsze zachowa się po męsku i odprowadzi kobietę, nawet jak była tylko na raz :P z kim wy się zadajecie -z męskimi ciotami ? :O

Powinien Cię odprowadzić nawet jakbyś mówiła, że nie chcesz. Za dnia nie ma takiej potrzeby ale skoro było ciemno, była noc to co innego.

Tu chodzi o element dobrego wychowania, ale dziś nie każda dziewczyna sobie tego życzy. Gówniane czasy to i maniery nie zawsze są mile widziane, są kobiety którym to przeszkadza taka nadmierna troskliwość :).

Gość eq
mam 28lat on26 dzis mi powiedzial ze stara dupa jestem dla niego,

Gość ktoś z pobliska
chamstwo

Gość pamelozegnaj
poszlismy bo baru wypilismy po drinku potem on wstal i poszedl sobie kupic drugiego a mnie nawet nie zapytal czy mam ochote