Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modowe starcia

Pomocy. Ubrania na wiosnę - Co ja mam zakładać?

Polecane posty

heyczika - rozumiem u każdego inaczej finansowo. Jednak zauważ, ze ja tych ciuchów nie mam dużo, a w końcu na jakieś zakupy wypada pójść. A nie zarabiam źle żebym miała ciągle w jednym chodzic.

Finansowo u mnie całkiem dobrze tylko zamiast kupować drogie ciuchy wolę wyporządzać nowowybudowany dom :) Co za problem wybrać sie z dobra koleżanką na zakupy, która powie Ci szczerze jak wyglądasz.

poszukaj gwiazdy, która jest dobrze ubrana, a ma podobna figure do ciebie;) poogladaj zdjecia, i pomysl, czy poodba ci sie takie styl, czy ty zalozylabys cos takiego;) piszesz, ze masz duza pupe- moze KIm Kardashian (chociaz na pewno w porównaniu z jej pupa, twoja jest malutka;p) http://media.onsugar.com/files/ons1/286/2862078/29_2009/spread_icybMF.jpg http://1.bp.blogspot.com/_xwB3OSf6XOI/S8_dqYWqnNI/AAAAAAAAAk8/k7BOvOf6xj0/s640/kim-kardashian-290.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22135/ons_kim_kardashian.jpeg

i wydaje mi się, że takie dłuższe tuniki, t-shirty nie poszerzą Ci pupy:) może pasek w talii? kamizelki?:) długie chusty:)

pupa nie taka malutka, bo wyćwiczona na orbiterku ;) tyle że szeroka w biodrach :( niestety koleżanki mają inny styl niż ja i są w innym wieku, a męża nie wezmę, bo jemu się we wszystkim podobam..zawsze chce szybko zakupy zrobić :D ale dałyście mi dobre rady z tymi dodatkami. Jak coś poszukam to moje sweterki i bluzki nie będą takie nijakie. I ja też nie wydaję kasy na ciuchy, ale już nie mam w czym wyjść. jeszcze studiuję i głupio na uczelni się pokazywać ciągle w tym samym.

Postaraj sie kupować rzeczy, które możesz wykorzystac zarówno w pracy jak i na studiach. 1. spodniczka w stonowanym kolorze (granat, czarny, szary) + biała bluzka, szpilki -> do pracy + czerwona bluzka/podkoszulek + baleriny/lub inne ale na niskim obcasie buty -> wersja na studia 2. Spodnie nawet te o szerokich nogawkach + elegancka bluzka wlożona do srodka -> do peacy + top + zwariowany sweterek -> na studia Troszke fantazji, szalenstwa w doborze fryzury, makijazu dodatków. A bedzie dobrze!

z ubiorem do pracy nie mam problemu. Mam spódnice i klasyczne i jakieś z marszczeniami, kieszonkami, kokardkami i tak jak pisałam kilka princesek itd Poprostu na codzień nie chcę tak urzędowo wyglądać

Gość xmfkmgh
NA KAFE WSZYSTKIE SA PIEKNE I BOGATE HAHAHAHAHA