Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawszesama.....

juz nie mam sily

Polecane posty

Gość zawszesama.....

szukam kogos komu bede mogla sie wygadac.nie mam przyjaciol jestem sama nie chce mi sie zyc stracilam osoby ktore byly dla mnie najwazniejsze nie mam dla kogo zyc.dlaczego to piepszone zycie tak boli?

przykro... ale nie masz w pracy, w szkole znajomych?? Kzdy ma choć jedną osobę z którą może szczerze pogadac. Do tego rodzina.

Gość zawszesama.....
mieszkam za granica mam znajomych ale to nie sa osoby ktorym mozna sie wygadac bo odrazu o wszystkim wszyscy wiedza i po prostu obgaduja.nie mam takiej osoby ktora by mnie wysuchala.mam faceta ale to skonczony egoista i chce od niego odejsc.

Gość zawszesama.....
ogolnie to wszystko wyglada po prostu ciezko jest mi samej nie ma nikogo kto pocieszy nie ma nikogo kto wyslucha i po prostu boli mnie to bardzo. kiedys mialam taka prawdziwa przyjaciolke od serca ale niestety kontakt sie urwal ona juz ma wlasna rodzine i wogole.

Gość zawszesama.....
na przeszkodzie narazie stoi to ze nie mam gdzie isc

ale pracujesz? czy jak? Bo jesli tam, to raczej nie jest to pierwszorzędny problem "nie mam gdzie", trzeba poszukać:)

ja uważam, że lepiej mieć tymczasowo czasowo mniej komfortu materialnego, niz tkwić w toksycznym związku i tylko się zagłębiać..

Gość zawszesama.....
kazdego dnia wstaje i mysle po co?po co wogole sie budzic i wstawac z lozka?jestem nie szczesliwa i nie potrafie sie odnalesc w tym swiecie.7 lat temu zostawil mnie facet ktorego bardzo kochalam, myslalam ze wyjade poznam kogos nowego i zaczne zycie od nowa.tak sie niestety nie stalo nadal tesknie za tamtym.poznalam juz wielu ludzi w swoim zyciu zwlaszcza przez to 7 lat ale nikt nie byl taki wyjatkowy jak on.nadal na niego czekam choc mysle ze juz nie wroci ja mimo to zawsze bede czekac.

Gość zawszesama.....
pracuje ale moje zarobki nie sa jakos specialnie wysokie nie wystarczy mi zeby sie utrzymac napewno nie tutaj bo ceny mieszkan sa kosmiczne.

Gość zawszesama.....
zwiazek z moim obecnym partnerem to katastrofa dzisiaj mu wogole powiedzialam zeby zszedl mi z oczow bo juz patrzyc na niego nie moge.

napewno jakies kobitki potrzebuja współlokatorki:) Byc może się zaprzyjaxnisz i świat nabierze kolorów

Gość zawszesama.....
myslalam o tym ale nie mam za bardzo z kim praktycznie wszyscy znajomi maja juz komplet na mieszkaniach.a zreszta co to za znajomi ktorzy dupe obrabiaja do niedawna myslalam ze mam fajnych znajomych i tu sie zdziwilam niestety

ja bym jeszcze poszukała innej pracy (choć w sumie nie wiem co robisz), ale zmiana pracy też zmienia perspektywę na Przyszłość, a nie tkwienie w Przeszlości (i niekoniecznie chodzi tu o warunki finansowe)

Gość aaaaaaaaaaa tak......
Może poszukaj ogłoszeń vv necie lub gazetach, żeby vvynająć z kims mieszkanko na spólke albo pokoj u kogos. Albo vvroc do kraju? vv jakim kraju vv ogole obecnie mieszkasz?

Gość zawszesama.....
pracuje w restauracji jako kelnerka ale jestem teraz tylko na zastepstwie i tez w tej samej restauracji sprzatam na stale.szukam caly czas pracy to co jest to biore ale o stalom bardzo ciezko tym bardziej ze mieszkam w bardzo malej miejscowosci

Gość zawszesama.....
mieszkam we wloszech raczej bym nie chciala wynajmowac z kims mieszkania kogo nie znam jestem bardzo nie ufna osoba

więc zmień tez miejscowośc:) a skoro pracujesz jako kelnerka, to język znasz:) a to juz jest cos przy szukaniu mieszkania, nowej pracy, etc

Gość zawszesama.....
jezyk zeczywiscie znam w miare dobrze juz tu prawie 5 lat jestem.caly czas jestem w trakcie szukania pracy tu jak i w wiekszych miastach teraz sie sezon zaczyna wiec mysle ze znajde jakas normalna prace dzieki ktorej bede miala sie z czego utrzymac

o własnie:D to jest dobre podejście. Narazie więc wytrzymaj jeszcze, a jak sie juz sprawy po Twojej mysli potoczą, to i siebie bardziej docenisz:)

Gość zawszesama.....
ja siebie doceniam wiem ze jestem dobrym pracownikiem nawet mi pensje podniesli i ogolnie jestem chwalona przez klijentow i personel.mimo to czuje sie jak bym byla sama na tym swiecie brakuje mi tej drugiej osoby ktora mnie zrozumie,bedzie sie o mnie troszczyla a zwlaszcza takiej ktora bedzie przy mnie a nie obok mnie.pochodze z patologicznej rodziny i po prostu brak mi tego ciepla ktore potrafila mi dac tylko ta jedna osoba.