Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanJacekZeStumilowegoLasu

baby i ich wymagania

Polecane posty

Gość PanJacekZeStumilowegoLasu

Ja pierdole jak czytam te wasze wypociny o tym jaki facet ma być to mnie qurwica bierze przystojny ,inteligenty oczytany.. i tak dalej,co to ma być jakaś komedia romantyczna z Bradem Pitem,obudźcie się rzeczywistość wzywa,marnujecie czas swojego życia na urojenia które nigdy nie znajdą potwierdzenia w rzeczywistości przecież większość facetów jest leniwych życie to dla nich komputer piwo mecze samochody,a książka to dla nich wróg jednym słowem przeciętniacy tacy jak wy, jak nie chcecie być same musicie za akceptować swoja przeciętność i zdać sobie sprawę że nikogo lepszego nie znajdziecie,przecież postawa buntownicza wobec takich facetów jakimi gardzicie nic wam nie da,w końcu oprucz pracy i rodziny nic was ciekawszego w życiu nie spotka. p.s. ten temat adresuje do dziewczyn z kompleksem księcia z bajki czyli nie do każdej, bo to że nie chcecie np. brudasa i przygłupa to oczywiste. p.s2 tak qrwa wiem że "oprócz" a nie "oprucz" ,co to wszyscy muszą mieć doktorat z ortografii? jeśli nie masz nic ciekawszego do dodania oprócz:) wytknięcia mi ortografa i interpunkcji którą mam gdzieś pisząc na forach to nic nie pisz.bo ja tylko biorę do siebie konstruktywną krytykę na temat przedmiotu dyskusji.

Gość truskawkanananana
to samo mogę powiedziec o Was facetach, wy to dopiero macie wymagania a dziwisz sie ze kobiety maja...

Gość bardzo mądra dama
"w końcu oprócz pracy i rodziny nic was ciekawszego w życiu nie spotka." i jak dla mnie to w takim myśleniu mężczyzn skrywa się podstawowy błąd. Takie myślenie skreśla u mnie faceta. Piwo, komputer, samochody są ok, przełknę jeśli będzie mało przystojny ale zdania powyżej NIE.

Gość majkaaaaaaaaaaaaaaaa
A wy faceci to pewnie nie macie co?????

Gość upupuppp
nie wiedzialam ze jak ktos chodzi na mecze i kreca go komputer i samochody to znaczy,ze jest nieinteligentny i nieprzystojny :D jak dla mnie to mecze i samochody to normalne zainteresowania,przy komputerze sama duzo siedze wiec ok,piwo to akurat mi przeszkadza jesli sie ktos upija,ale to tez jest normalne.Co do ksiazek to ja czytam ich całe mnóstwo bo uwielbiam to robić :)

Gość upupuppp
masz racje,ze przesadzaja te baby,ktore chca biznesmenow z wyzszym wyksztalceniem,ale tak to bez przesady,kazdy ma jakies wymagania.Ja tam wole byc sama niz z kims tak o,zeby tylko kogos miec..nie boje sie samotnosci,przeszkadzaloby mi raczej i męczyło mnie spotykanie sie z kims ponizej moich wymagan.Rzadko w ogole mam ochote widywac sie z ludzmi,musi byc ktos naprawde dla mnie wyjatkowy,zebym sie do niego przywiązała,ale wtedy już jest to na stałe ;)

Gość lindaaaaaaaaaaa
upupuppp- autorowi chodziło o to że niektórym dziewczyną wszystko nie pasuje.

Gość pancia ancia
jak dzisiaj przeczytałam co tu baby piszą odnośnie wymagań to śmiać mi sie chce np musi znać języki, oczytany, biznesmen marzenia ....jeśli facet ma dobre serce,nie zna języków a jest zaradny i potrafi utrzymać rodzinę,poważnie myśli o kobiecie to takiego odrzucą ? piszą to chyba gimgovna

"jeśli facet ma dobre serce,nie zna języków a jest zaradny i potrafi utrzymać rodzinę,poważnie myśli o kobiecie to takiego odrzucą ?" Normalne nie. I uwierz, są takie. zresztą niejedna by takiego chciała. Ale, żeby trafić...

Gość Adrenalinka:)
Baby to ma się w nosie a my jesteśmy kobietami Jak sie kocha to wady są do przełknięcia i sie ich tak nie zauważa Pogadać zawsze można A Ciebie jak tak to bulwersuje to masz jakis problem ze zdobyciem kobiety i ze sobą Powodzenia

"co to ma być jakaś komedia romantyczna z Bradem Pitem" on wyglada jak pitka meska z salonu pieknosci tak, ze odpada. "życie to dla nich komputer piwo mecze samochody,a książka to dla nich wróg" komputer nie bo ma ps3, nie pije, meczy nie oglada, samochod to go interesuje ten co mamy pod domem, a ksizaki pochlania jednym tchem "jednym słowem przeciętniacy tacy jak wy" ani ja sie nie czuje przecietna ani on takim nie jest... WIEC JA SIE PYTAM SKAD TEN STEREOTYP LENIWCA, Z PIWSKIEM W REKU I SIKAJACEGO DO ZLEWU????

Gość jack ill
a może miłość jest ślepa?;)

Gość annananaannana
Większość facetów niestety taka jest, więc dlatego jestem bi :D Nie potrzebny mi palant u boku, który ma k*tasa zamiast mózgu :D Prościej znaleźć wartościową kobietę. Co do wymagań, to kobiety mają lepsze, bo szukają życiowego partnera (mądry, dużo zarabiający itp.) a faceci? Za przeproszeniem, ale większość chce tylko ładnej buźki i cycków, aby mieć dobre ruchanko... Żałosne. W między czasie zażyczą sobie potomka... Przepraszam normalnych mężczyzn, ale większość niszczy wam reputacje.

"Co do wymagań, to kobiety mają lepsze, bo szukają życiowego partnera (mądry, dużo zarabiający itp.) a faceci? Za przeproszeniem, ale większość chce tylko ładnej buźki i cycków, aby mieć dobre ruchanko... Żałosne. W między czasie zażyczą sobie potomka... " Święte słowa. W pełni się zgadzam.🖐️ "Przepraszam normalnych mężczyzn, ale większość niszczy wam reputacje." To niestety też prawda. A zresztą Ci normalni to zwykle pozajmowani są. I nic dziwnego.:D

Gość ;;
Już wyjaśniam o co chodzi, zakochalem sie w dziewczynie, powiedzialem jej o tym, ona odpowiedziala ze musi sie zastanowic(chodzimy razem do klasy). Po kilku dniach po moim wyznaniu rozmawiając z nią uslyszlem od niej ze musze sie o nia starac itp. Problem polega na tym ze probujac sie z nia umowic zostałem odesłany z kwitkiem;/ kilka dni temu zaproponowalem jej spotkanie, powiedziala ze moze, cóż nie tracilem nadziej, dzien przed spotkaniem napisalem jej czy bedzie miala czas - nic, zadnej odpowiedzi, w dzien spoykania ponownie jej napisalem i znowu żadnej odpowiedzi, zadzwonilem - nie odebrala. pozniej mi powiedziala ze nie mogla odebrac i napisac ale gdyby odebrala to by sie zgodzila a teraz(w momencie w ktorym z nia rozmawialem) powiedziala ze nie moze. Moje pytanie do was Moje drogie brzmi: czy to mozliwe ze zbywa mnie tylko dlatego ze w momencie mojego wyznania nie byla ze mna szczera i nie chce mi mowic ze naprawde nic z tego nie bedzie,a powiedziala tak tylko dlatego zeby uniknac krepujacych sytuacji w szkole???( zaznaczam ze to nasza ostatnia klasa maturalna)

Gość ;;
POMOCY!! PANOWIE I PANIE;/

zbywa cie bo jak na moje oko nie ma wiecej jak 14 lat :D:D jak dorosnie to sie zdecyduje :D:D czego chce

Gość jack ill
to brzmi troche wyrachowanie

Gość ;;
mamy po 19 lat...

Gość ;;
co zabrzmiało dziecinnie?

Gość jack ill
miałem na myśli "lepsze wybory kobiet"

o cholewka no to w takim razie dzieci teraz pozno dojrzewaja emocjonalnie

Gość jack ill
*wymagania

Gość maturzystka także
do maturzysty,niektóre dziewczyny zwłaszcza w tym wieku po pierwsze mają właśnie wyidealizowany obraz księcia który zabiega itd,po drugie nie umieją okazywać uczuć (nie powie Ci konkretnie),a po trzecie wydaje im się że kobieta ma grać niedostępna(na niektórych to działa na innych nie,a młode często nie trafiają) Ja bym postawiła sprawę jasno wóz albo przewóz.u siebie tak zrobiłam i zostałam definitywnie odrzucona ale to lepiej,przynajmniej nie żyje nadzieja:)

Gość ;;
Tak, masz rację wolałbym usłyszeń głośne NIE, niż łudzic sie nadzieja ktora i tak mi zostanie odebrana...

Gość maturzystka także
więc np. Jutro z nią porozmawiaj. I nie ma że nie wie,nie może itd.jak się chce to wszystko się może,taka prawda Jak jest się tak bezsensownie zapatrzonym w jedną osobę nie dostrzega się innych(a czasami warto :D) Mi było łatwiej jednak bo jak postawiłam sprawy jasno to już mnie nie zwodził.i to chyba w chłopakach fajne jest,są rzeczowi (uogólnian rzecz jasna) a kobiety kręcą

Gość ;;
Dzisiaj tak zrobie, dam znac jak poszło;]