Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iczka21-

chyba jest szansa...

Polecane posty

Gość iczka21-

ok, wiem ze zaraz mnie zjedziecie.. spoko, ale moze ktos odpowie:) ostatnia miesiaczke mialam 17marca i trwala 6 dni cykle zazwyczaj mialam 28dniowe, z tym, ze od kilku miesiecy trwaly troche dluzej, nawet 31 dni wczoraj (26) byl stosunek, bez finiszu we mnie, ale wydaje mi sie, ze sperma mogla miec kontakt z pochwa (nie bede tego rozwijac, ale zalozmy ze tak bylo) sprawdzalam w kalendarzykach i w jednym pokazuje mi ze dn. płodne bede miala od 30 a w drugim wyliczyło na 26 :O a dzis boli mnie brzuch tak jakby na owulkę.. jaka jest szansa, ze moze z tego być ciąża? od razu napisze, że jakby to wszystko nie wyszło, to cieszyłabym się z obu opcji, ale z drugiej strony jednak wolałabym mieć prawo wyboru i zaplanować ciążę niż wpaść... pozdrawiam.

Gość iczka21-
halo, prosze

Gość iczka21-
...

Gość iczka21-
nikt nie odpowie?

Wg mnie to na dniach dostaniesz okres o ile już jego nie dostałaś. Zrób za jakiś czas testy to się przekonasz.

Gość iczka21-
liliput chyba coś źle zrozumiałaś:) ja już miałam okres 17 marca ale dziękuję za odpowiedz

Gość iczka21-
jejku, odpisze ktoś jeszcze? chodzi mi o to, że w dwóch różnych kalendarzykach podane są różne daty dni płodnych. a jeszcze dziś mnie tak cholernie brzuch boli i zastanawiam się, czy owulacja może być wcześniej niż w terminie. Bo to, że może się opoźnić to wiem, ale czy może być wcześniej??

Gość iczka21-
dfdsfsdfds

Gość Li8
kolezance chodzi zapewne o kalkulator dni plodnych, wynika z kontekstu.Jesli masz ostatnio dluzsze cykle to wylicz sobie dla tych dluzszych. A jak sie zabezpieczacie?