Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaaaaa.....smutna.......

Co to znaczy jak sie na kogoś woła SHAKIRA ??????????? :( :(* :( :(

Polecane posty

bo zaczęli tak na mnie wołać w szkole , w sumie z dnia na dzień i nie wiem co to znaczy ? jestem bardzo spokojna , mało mów na ...

Gość kasiaaaa1990rrrrrrr
uppppp

Gość zasdfvghtyj
Kobieta pełna cnót,wieć moze wołają "cnotka".I bardzo dobrze,lepsze to niz "hej,kurwisko".

Gość kasiaaaa1990rrrrrrr
Magdaaaaaaaa.....smutna.......- więc która wypowiedz jest prawdziwa ? shakira to "cnotka" czy "kurwa" ?;)

Gość Paulinna
tłum. Jest to arabskie imię (), które znaczy po polsku Kobieta pełna łaski jak i Wdzięczna w znaczeniu: mająca serdeczne uczucia dla swego dobroczyńcy.

Gość filigranowa niestety
a nie masz czasem kreconych wlosow na mnie ostanio jak b ylam na wakacjach w obcym kraju ktos krzyknal Shakira, wydaje mi sie ze przez moje wlosy wlasnie

nie fizycznie w ogóle nie jestem do niej podobna ... proste ciemne włosy , czarne oczy , wysoka , całkowite przeciwieństwo .. wydaje mi się że tu chodzi bardziej o jakieś cechy charakteru ..... Bardzo się zdziwiłam jak chłopaki zaczęli do mnie krzyczeć shakira ... (np. shakira teraz ty idziesz do odpowiedzi itd.) i to tak z dnia na dzień ... tzn nic sie nie wydarzyło szczególnego żeby mogli tak na mnie wołać .... i robia to złosliwie ... i wtedy każdy zaczyna sie tak dziwnie uśmiechać :( :( ...

a co sie przejmujesz dupkami najlepiej ich olej, pewnie dadza sobie spokoj jak zobacza, ze nie reagujesz

Gość kasiaaaaaa............;)
tu chyba nie chodzi o ta piosenkę bo zaczeli tak na mnie mówić w 2010 r. tak gdzieś w lutym a wtedy chyba jeszcze nie było tej piosenki ...

Gość a na mnie raz
w tramwaju jakies lapki powiedzieli Shakira.Ale nie przejelam sie bo mam krecone wlosy (jeszcze wtedy blond pasemka) wiec pewno dlatego ;) Choc dlugich jak ona nie mialam bo za ramiona ;P

zobaczysz jak pojedziesz za granice to murzyni kleja sie jak muchy do lepu ja tak miałam i do dziś mnie krocze boli fajnie było

Gość iloveya
nie przejmuj sie...bo wg mnie nie maja na mysli nic obrazliwego...no bo co sie moze kryc pod ksywa Shakira? Jedyne co to by sie zgadzalo to, ze jstes spokojna dziewczyna, bo mi sie Shakira tez wydaje taka spokojna, delikatna, ale widac, ze sie poowoli rozkreca :D A moze chlopacy do Ciebie tak zalotnie w ten sposob wolaja? I moze tylko wydaje Ci sie ze potem inni sie jakos dziwnie usmiechaja? A n ie mozesz zapytac skad ta ksywe Ci nadali?

nowy slang u mlodzierzy he shakira to nie to co doradzali czy wszyscy wczesniej tylko po prostu oznacza to - wiesniaczke,(czy tym podobne określenia) czyli jest to raczej troche obrazliwe 🖐️