Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foto oto oto

co myślicie o zdjęciu?

Polecane posty

Gość Karin444
Niezłe miejsce. Robione było zwykłym aparatem czy lustrzanką? Wszystko, ubrania, otoczenie buduje odczucie buntu przed czymś. Ciekawie pomyślane.

Gość co mamy myśleć
że ktoś chciał zrobić wystylizowane ciekawe zdjęcie więc myślał że jak znajdzie jakąś ceglastą ruderę, pierdyknie na środek instrument myzyczny i do tego wstawi ubrane na rokowo laski plus deskorolkę to będzie ZDJĘCIE ARTYSTYCZNE

Gość Foto oto oto
kurde tylko mi się wydaje, że rozdzielczość czy coś za mała, bo patrz na twarze, a fajki w łapie nie widać. No profesjonalnym aparatem, ale lampy świrowały bo zimno było..

Gość kasiaaaa1990rrrrrrr
fajnie z tym że ta dziewczyna po lewej juz nie potrzebna

Gość co mamy myśleć
kiepski kadr, laskie usta3wione tak mało przestrzennie, stoją jaką pod ścianą, równo pod linijkę niby pomysł dobry ale czegoś brak, może jakość nie ta może złe oświetlenie szału ni ma

Gość co mamy myśleć
chyba faktycznie problem w tym że albo modelek za dużo albo generalnei nei potrafią pozować blondynka ok, ta z petem też a ta z lewej to nie dość że już niepotrzebna to ubrana podobnei do drugiej...i ewidentnie nie ma pomysły na to jak pozować dla kontrastu przydałaby się jakaś brutnetka bizneswoman ale ubrana tak z pazurem

Gość bez urazy.........
og nie jest źle, ale... No właśnie ta Pani po lewej stronie jest praktycznie nie widoczna. Stoją w tej samej linii. Wg mnie powinny byc ustawione jakoś inaczej. Jedna z nich powinna być bliżej kadru, druga trochę dalej, itd. Chodzi o to, żeby zdjęcie nie wyglądało na przemyślane. :)

Gość Foto oto oto
no właśnie, jakość. Najbardziej mnie boli, że te twarze tak wyszły...

Gość erewrerer
za dużo podłogi. dziewczyna po prawej ma but ucięty - duży błąd w kadrowaniu. dziewczyna po lewej ma łokieć ucięty - to samo. twarze są lekko rozmazane, jakość trochę kiepska. techincznie raczej się nie popisałeś/aś..

Gość bez urazy.........
OO! np jedna z nich mogłaby siedzieć na oknie. :)

Gość Foto oto oto
No ta na środku stoi z przodu, ta po lewej całkiem z tyłu, a ta po prawej tak po środku pierwszej i drugiej.

Gość lu-cyferek
stawiam na tolka banana

Gość bez urazy.........
niestety, ale na zdjęciu tego nie widać.

moim zdaniem ta od lewej i w środku niepotrzebnie patrzą w obiektyw poza tym ok

Twarze jeszcze ok... ale tej fajki rzeczywiście nie iwdac, to ta srodkowa ja ma?? Poza tym przyjrzyjcie się lepiej!! Wyraźnie widać, że te panie stoja w róznych odległościach od aparatu...

Gość te dziewczyny wyglądają jak
doklejone do tego zdjęcia przez marnego grafika komputerowego

Gość magdola1
Witam!!! Mam gips od palców do 3/4 łydki, czy jest mozliwe (fizycznie) zdjęcie gipsu samemu i czym to zrobić? Niech ktoś odpowie proszę, nie chcę eksperymentować czy dam radę czy nie, nie chcę z rozdziabanym do połowy gipsem jechać do lekarza , muszę wiedzieć na 100 procent. Dziekuję za odpowiedzi!