Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika55544

przebieranie dziecka na siedzeniu w samolocie...

Polecane posty

Gość nika55544

Wybaczcie...ze taki temat na forum, ale nie wiem, czy to ja jestem taka niedobra i nietolerancyjan czy to przesada ze strony matki. Ostatnio lecialam samolotem i kobieta przebierala swoje 2-3 letnie dziecko, ktore zrobilo kupe w pieluche, na siedzeniu w samolocie. Zapach ulatnial sie niesamowity nie tylko ja mialam skwaszona mine.... Czy to normalne?? Przeciez mozna zrobic to w toalecie w samolocie. Stawiasz dziecko na kibelku i przebierasz...chyba sie da!

Gość kilimandżaro
Tematów w tym stylu było ostatnio multum więc nie wymyślaj

Gość Paulinna
bo kobiety matki polski rolki juz takie sa pochwa szeroka mózg zmiejszony:D

Gość nika55544
Nie wymyslam...nie szukalam tego tematu, wiec mozliwe, ze juz ktos o tym napomknal.

Gość -----00000------
jesli stwardesa nie zwrocila uwagi wiec to chyba normalne i widac tak mozna ; mnie tez by to zniesmaczylo.powinno byc w samolocie jakies pomieszczenie gdzie mozna to zrobic i oszczedzic pozostalym pasazerom wdychania

Gość nika55544
ale w kazdym samolocie sa przewijaki....stewardessy nie bylo w tym czasie w poblizu, wiec nie zwrocila uwagi, a ze to byl srodek samolotu zapach pewnie nie dolecial do personelu... Mozna, nie mozna....to jest chyba KULTURA

Gość -----00000------
niektorym mamuska sie wydaje ze skoro im nie przeszkadzaja smrody wlasnego dziecka to dlaczego maja przeszkadzac komukolwiek.takie ograniczone myslenie ,a wlasciwie jego calkowity brak. ja bym sie nie powstrzymala i zwrocila uwage.podejrzewam ze pare osob napewno wstawiloby sie za toba

Gość no 2/3 letnie dziecko to mozna
przebrac w toalecie bo stoi samo i w miare sie nie rusza ale takie polroczne? nie wiem gdzie te przewijaki widzieliscie to chyba w drogich liniach, ja niedawno lecialam z polrocznym dzieckiem i 40 min przed ladowaniem zrobilo kupe pytam obslugi co mam zrobic i uslyszalam ze mozna na fotelu przebrac, makabra jak dla mnie ale coz...

Gość piankowe ciasteczko
a co miała ta matka zrobić? w toalecie samolotowej jest ciasno że trudno się obrócić, z czego takie halo?

Gość ola.siwiec
Pewnie....pasazerowie uwielbiaja zapach kupy obcych dzieci... Jak ktos chce to potrafi...nie mow,ze zmiana pieluchy wymaga 2 m2 ...zalosne!

Gość co wy opowiadacie, że nie ma
no 2/3 letnie dziecko to mozna - o Boże to czym ty leciałaś?:O nawet tanie linie mają przewijaki, są przyczepione do ściany nad kibelkiem i trzeba tylko go rozłożyc, da się jedną ręką. a stewardessa wyjątkowo niekompetenta, ciekawe, czy gdyby dziecko przy okazji pobrudziło fotel tą kupą, czy wtedy byłaby taka harda, przecież musiałaby to wyprać i wydezynfekować!!! masakra jakaś:O

moja corka (21 miesiecy) dosc czesto latala z nami, i przed nami w najblizszych 2 miesiacach kolejne multum lotow ale nigdy nie widzialam, ani sama nie robilam tak jak opisala autorka tematu. No bez przesady! I naprawde kazdy samolot (czy to Ryanair, czy Continental, AA czy United wiec zarowno tanie jak i lepsze linie) kazdy mial w chociaz w jednej toalecie przewijak (zazwyczaj do wagi ok 20 kg). Pamietam jak pierwszy raz lecialam z corka do US i akurat pod koniec startu zaczela 'produkcje' . Jak juz bylismy w powietrzu ale mimo wszystko dalej trzeba bylo miec pasy, zawolalam stewardesse i powiedzialam ze MUSZE przebrac corke. POmogla mi wyjac wszystkie potrzebne rzeczy z torby i zrobila 'obstawe' do toalety i spowrotem. Wiec jak sie chce to mozna. Autorko wspolczuje takich 'atrakcji'.