Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalamakotkaaa

czy to normalne ze 25 letni facet

Polecane posty

Gość lalalamakotkaaa

obsesyjnie boi sie ciazy? na kazdy, jakikolwiek znak mogacy wskazywac na ciaze robi sie blady i ogolnie wielkie halo, nawet na same tabletki anty bez gumki sie nie chce zgodzic (wie, ze tabletki sa "bezpieczniejsze" ale on ma obawy) jestesmy razem kilka lat, kochamy sie, nie mamy zadnych problemow itd ale czasamiw ydaje mi sie ze zachowuje sie jak 15latek...wasi faceci tez tak maja?

Gość facet 29144
no ja tez tak miałem a teraz tą panią stuka inny:P wiesz strach przed ciązą przed obowiązkiem ,brak dobrejpracy wiele takich mysli jest zrobic dziecko to 10minut ale co dalej tego facet sie boi ..takie mamy niepewne czasy ..moze sie nie stukajcie i po krzyku ;)

Gość Syllliii
hmm u nas to ja reaguje w ten sposob. w prostego powodu: nie chce miec jeszcze teraz dzieci. i uwazam, ze nic w tym dziwnego, wiec daj chlopakowi zyc. to, ze tobie nie zrobiloby to "wielkiego halo", to nie znaczy, ze jemu wpadka nie robi roznicy. ciesz sie, ze jest odpowiedzialny.

Gość lalalamakotkaaa
no dobra ale juz naprawde mnie meczy kiedy mowie ze np mi niedobrze (i absolutnie nie mam szans byc w ciazy bo np nie bylo okazji) a on panika bo to moze ciaza... praca praca ale czasami naprawde wydaje mi sie ze zatrzymal sie na poziomie rozwoju 15 latka :o czasy niepewne, praca tez ale qrcze patrze na moich znajomych (nawet sporo mlodszych od niego)i radza sobie, nawet ci co wpadli majac lat 20 :/

Gość lalalamakotkaaa
nie chodzi o to ze nie robi to na mnie wrazenia ale on to przeradza w jakas obsesje, jak czasami mam niskie cisnienie albo brzuch mnie boli to on od razu ciaza i panika, no ludzie :/

Gość facet 29144
to go nie stresuj tymi zawrotami głowy i tyle nie bedzie paniki ,nie wiesz ze panikarze są najgorsi ze wszystkich ludzików ,wyluzuj malenka i nie dosiadaj go i bedzie luz ,tak 20 latkowie ..hmm mieszkaj z rodzicami wiecznie kłótnie o wszystko ....no tsak masz racje jest super ..a facet tak jak pize kolezanka jest odpowiedzialny innemu to by tez zwisało czy jestes czy nie a tego widze ze jak by co to da rade

Gość lalalamakotkaaa
no tak sie sklada ze mam wlasciciwe pare osob w pelni usamodzielnionych ktorzy ledwo po 20 poszli calkowicie na swoje. chyba moj facet jakis niezaradny jest :/