Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulabululalal

były sie odezwał po 4 miesiacach

Polecane posty

Gość asiulabululalal

mu sie przypomniało:O a wczesniej miał mnie w dupie, od razu zaczał sie z kimś spotykać a po dwóch miesiacach na portalu społecznsociowym zaczał sie obnosic ze swoja nowa miłościa jaki to nie ejst szczesliwy z nia:O pierwszy raz pojawił sie na gg po naszym zerwaniu...a raczej jego olewce zagadał do mnie co tam dobrego, ja oczywiscie dobrze sobie radze po rozstaniu co zreszta przekazli mu nasi znajomi zaczał mi sie zalic ze ma problemy finansowe domowe i uczuciowe i ze mu sie nie wiedzie itd:O przypomniało mu sie ze zostawiłam u niego swoja ulubiona bransoletke i pytał sie ze moze ma mi ja jakoś oddac:O...no rychło w czas..wiec napisałam ze juz sie pogodziłam z tym ze jej juz nie odzyskam i ze juz nie musi oczywiscie zaczał mówic ze np. ja to jestem taka fajnie pozytywnie rozstrzepana, tak bardzo pozytywnie...a wczesniej to go u mnie wkurzało a teraz sie przypomniało i nagle okazuje sie ze byłam super zajebista nie wiem po co

Gość he he palant
cóż może się chlopaczek uczy na błędach może nie a skoro żalisz się na forum to nie jest ci on obojętny :classic_cool:

Gość asiulabululalal
ogólnie powinnam wogle z nim nie gadac a gadałam:O nie powiem zebym sie lepiej poczuła po tej rozmowie bo doszłam juz dawno temu do równowagi a on mi ja zaburzył:O

Gość asiulabululalal
moja pierwsza miłośc i zlamał mi serce trudno byc obojetnym:O

Gość he he palant
kochasz go jakby bylo inaczej nie zburzył by Twojej harmonii mówią że miłość wszystko wybaczy ale nic nie radzę może nic z tego nie wyjść, bo masz żal do niego a z żalem się nie da zbyt ufać

Gość he he palant
będziesz sie teraz bała że Cie znów zostawi dla innej albo będziesz z niego drwiła jaki z niego frajer bo zaraz po rozstaniu afiszuje sie z nową panienką na portalach by się dowartościować.... daj sobie czas ale jak znam ludzi, wybaczysz mu. Kobiety mają złote serduszka ;)

Gość he he palant
porozmawiała z nim bo w głębi serca tego pragnęła, za nim i rozmowami z nim tęskniła ot co miłość po prostu z tym nie wygrasz a ludzie błĄDZą nie cenią tego co mają dopiero po stracie cenią eh

Gość asiulabululalal
a gadałam z nim poniewaz miałam wrazenie ze juz nic czuje, a byłam po 2 piwkach, bo wpracacał ze spotkania ze znajomymi wiec pomyslałam a co mi tam:O odezwal sie do mnie bo zawsze byłam ta dobra dusza co go pocieszała i radziła i leczyła jak psycholog wiec ma problemy wiec mu sie przypomniało nie wróce do niego..zreszta nie powiedział nic co by swiadczyło o tym!!

Gość asiulabululalal
własnie nie mielismy zadnego kontaktu zero ja czasem spotykałam jego znajomych czy rodzinke ale nigdy o niego nie pytałam...wiec łatwo zapomniałam

Gość he he palant
czyli był z Tobą bo byłaś jego lekarzem psychologiem a nie kobietą idealną nieco przykre i egoistyczne z jego strony utwierdziło mnie w pierwszym wrażeniu/przekonaniu że to palant szkoda nawet tracic czas na gadanie o nim do przodu koleżanko, do przodu..

Gość he he palant
ale czemu zerwać kontakt mogą się lubić przecież ludzie są spoko, nie ma co uciekać przed nimi ale jako mężczyzna to cipa ten Twój eks :P

Gość asiulabululalal
tak bylam dla niego pocieszeniem zapchaj dziura wiec tym bardziej po tym wszystkim ma jeszce tupet sie odzywac i odnawiac kontakt udajac kumpla

Gość he he palant
aaaa wybacz mu przecież byłaś z nim coś miłego was spotkało daj spokój sami też nie zawsze jestesmy fer bo to wina naszej podswiadomosci podpowiada nam że coś czujemy a to tylko podziw albo zwykłe w świecie uczucie, mylone z miłością olej to

Gość asiulabululalal
:O

Gość pomocnik :)
Skoro zburzył on twoj wewnetrzny spokoj, oznacza to, ze ciagle masz jeszcze cos w sercu - wiem to po sobie, tez mialam taka sytuacje - niby zwykle spotkanie, a serce walilo jak mlot i to po 1,5 roku! Zawsze jest latwo, kiedy nie ma obiektu ktory cie zranil, ale gdy sie pojawia... no coz, zrob to co czujesz, a nie kieruj sie tym co masz w glowie - chyba ze kiedys zawiodl twoje zaufanie lub zdradzil, wtedy niestety zapomnij - nie bez znaczenia jest tez to jak cie potraktowal, od razu znalazl sobie kogos... zwroc uwage na cos waznego - wyczuj co on czuje, bo jezeli przylazl tylko dlatego, ze mu sie nie powiodlo, to jak z nim ponownie bedziesz, to szykuj sie, ze jak stanie na nogi i pojawi sie ciekawy obiekt to on cie zwyczajnie zostawi - takie jest moje zdanie Powodzenia!

Gość asiulabululalal
nie zamierzam do niego wracac zreszta on nic takiego nie zasugerował najprawdpodobniej chciał tylko porozmawiac i wybadac czy chowam jeszce jakas uraze do niego;)

Gość wujek_okropna_rada
olej go, przeciez nie powodzi mu sie finansowo...jak ty - rasowa kobieta to sobie wyobrazasz, tak bez pieniedzy, co? zwiaz sie z jakims bogatym frajerem

Gość asiulabululalal
oj wujaszek ale ty durny;)