Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka8-7

Któraś zaszła w ciążę 2-3-4 dn. po okresie?

Polecane posty

Gość Gość iii.

Okres miałam 24 grudnia skączył mi się 30 grudnia. 1 stycznia i 2 stycznia kochałam się z moim partnerem do samego końca bez zabezpieczenia. Na drugi dzień miałam plamienia dwu dniowe. Od 5 stycznia do teraz 9 stycznia mam wymioty mdłości czesto oddaje co 8 minut. Na dodatek mam wrazliwe piwrsi na dotyk pobolewają mnie i czuje wieksze do tegi jestem senna i śpiaca w dzień w mocy nie moge spać czasem oprucz tegi wczoraj miałam kłócie w pod brzuchu i kurcze brzucha... Do teraz jest mi słabo mam mdłości wymioty rano i po południu. Raz mam apetyt raz nie. Czuję że dzieje się coś w moim organizmie. Zrobię test za  dni. Myślę z jestem w ciąży.  

Gość Anka

Na pewno jesteś w ciąży ja zaszlam w Ciążę podobnie jak Ty.

Gość Anka

Na pewno jesteś w ciąży ja zaszlam w Ciążę podobnie jak Ty.

Gość Danka

jajeczkowanie przy wahaniach hormonów może wystąpić w bardzo nieoczekiwanych dniach, ja osobiście śledzę sobie dni płodne komputerem owulacyjnym, on robi to na podstawie min. lh i dokładnie wiadomo co i jak  

Gość GinGin
15 godzin temu, Gość Gość iii. napisał:

Okres miałam 24 grudnia skączył mi się 30 grudnia. 1 stycznia i 2 stycznia kochałam się z moim partnerem do samego końca bez zabezpieczenia. Na drugi dzień miałam plamienia dwu dniowe. Od 5 stycznia do teraz 9 stycznia mam wymioty mdłości czesto oddaje co 8 minut. Na dodatek mam wrazliwe piwrsi na dotyk pobolewają mnie i czuje wieksze do tegi jestem senna i śpiaca w dzień w mocy nie moge spać czasem oprucz tegi wczoraj miałam kłócie w pod brzuchu i kurcze brzucha... Do teraz jest mi słabo mam mdłości wymioty rano i po południu. Raz mam apetyt raz nie. Czuję że dzieje się coś w moim organizmie. Zrobię test za  dni. Myślę z jestem w ciąży.  

Ciąża na 100%. Gratuluję 🙂

Gość Golden
19 minut temu, Gość GinGin napisał:

Ciąża na 100%. Gratuluję 🙂

Niemożliwe żeby tydzień po zapłodnieniu były już takie wyraźne objawy.