Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulabululalal

jak myślicie po co były sie odezwał???

Polecane posty

Gość asiulabululalal

mu sie przypomniało a wczesniej miał mnie w dupie, od razu zaczał sie z kimś spotykać a po dwóch miesiacach na portalu społecznsociowym zaczał sie obnosic ze swoja nowa miłościa jaki to nie ejst szczesliwy z nia pierwszy raz pojawił sie na gg po naszym zerwaniu...a raczej jego olewce zagadał do mnie co tam dobrego, ja oczywiscie dobrze sobie radze po rozstaniu co zreszta przekazli mu nasi znajomi zaczał mi sie zalic ze ma problemy finansowe domowe i uczuciowe i ze mu sie nie wiedzie itd przypomniało mu sie ze zostawiłam u niego swoja ulubiona bransoletke i pytał sie ze moze ma mi ja jakoś oddac ...no rychło w czas..wiec napisałam ze juz sie pogodziłam z tym ze jej juz nie odzyskam i ze juz nie musi oczywiscie zaczał mówic ze np. ja to jestem taka fajnie pozytywnie rozstrzepana, tak bardzo pozytywnie...a wczesniej to go u mnie wkurzało a teraz sie przypomniało i nagle okazuje sie ze byłam super zaj**ista nie wiem po co

Gość malinaka225
ma na ciebie smaka ;)

Gość asiulabululalal
hehe podszyw spadaj;) chociaz troche racji w tym jest:P

Gość asiulabululalal
a gadałam z nim poniewaz miałam wrazenie ze juz nic czuje, a byłam po 2 piwkach, bo wpracacał ze spotkania ze znajomymi wiec pomyslałam a co mi tam odezwal sie do mnie bo zawsze byłam ta dobra dusza co go pocieszała i radziła i leczyła jak psycholog wiec ma problemy wiec mu sie przypomniało nie mielismy zadnego kontaktu zero ja czasem spotykałam jego znajomych czy rodzinke ale nigdy o niego nie pytałam moja pierwsza miłośc i zlamał mi serce

Gość asiulabululalal
:O

Gość taka sobie jedynaaa
Są dwie opcje- chce wrócić, bo mu się nie układa z tamtą, albo po prostu chciał zagadać. Wiem co czujesz bo mnie też zostawił chłopak calkiem niedawno- moja pierwsza milość.

Gość asiulabululalal
mozliwe ze chciał tylko zagadac..mysle ze chciał sprawdzic czy chowa uraze do niego itd chociaz nie wiem po co te teksty ze jestem taka super i co mnie rozbawiło cecha której we mnie nie lubił teraz jest super extra.... i ze moze mi oddac bo blisko pół roku bransoletke bo mu sie przypomniało;O