Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umieramm7676

wykonczyl mnie psychicznie BRAK MI SIL:( co ja mam robic

Polecane posty

Gość umieramm7676

Boze juz nie mam sil.. nie mam... yh ciagle tu robie jakies wpisy o swoich przygodach z nim i nie nadazam jzu za tym co sie dzieje..:( poznal inna dziewczyne pisal z nia spotkal sie kilka razy -zobaczylam-wybaczylam. minol rok dowiedzialam sie ze znowu z nia sie spotkal zerwalam z nim na 3 miesiace.. chcial wrocic blagal prosil wybaczylam -wrocilam bo go kocham. od miesiecy ciagle do siebie wracamy i ciagle gdy jest dobrze on do niej jedzie sie spotkac.. potem znowu sie wypiera 2 tyg jest ok i znowu sie zaczyna juz wczoraj zakonczylam ta sytuacje jej matka i ona go nazwyzywaly dowiedziala sie ona ze on do mnie wrocil i myslalam ze juz koniec dzis sie z nim widzialam bylo fanie gadal jak to mnie kocha a jej nienawidzi ze to jakas patologia jej rodzina.. uwiezylam.. powiedzial ze ma ja gdzies i ma spadac wrocilam do domu zadzwonilam okolo 17 mowil ze pomaga tacie cos tam robic przy dachu .. ze odezwie sie potem.. i sie nie odezwal wydzwanaim od 3h i nie odbiera:( jestem pewna ze znowu tamta wydzwaniala i go ublagala zeby przyjechal i pojechal nie mam juz sil:(((( ciagle mu wybaczam on obiecuje ze tylko ja i ciagle to samo ja przez te klamstwa zawalilam juz 1 studia z nerwow schudlam 16 kg z 7 miesiecy bez odchudzania, nie moge spac:( co ja mam zrobi jak sie psychicznie uwolnic? nie wiem mam 100 powodow zeby go zostawic ale co go zostawie i sie nie odzywam miesiac on wydzwania blaga i placze prosi o ostatnia szanse bo mnie kocha i co ciagle to samo... chce sie uwolnic i udaje mi sie na miesiac.. potem zal mi mija i zlosc i nabieram sie na jego klamstwa:( nie mam juz sil:(

Gość umieramm7676
dodam ze jestem z nim od 6 lat a taka walka z tymi rozstaniami i powrotami trwa od 2 lat:( co robic bo ja umre zaraz

Gość rzuc knura natychmiast
wiem,co pisze on Cie zniszczy

Gość ogrodyNatury
nie pomoge ci ja mam ta samo ni eumiem sobie poradzic...