Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca czegoś tam

Jak zmobilizować faceta do tego aby..

Polecane posty

Gość pragnąca czegoś tam

wykazał się większą inicjatywą w seksie? Jesteśmy parą od kilku lat. Seks właściwie jest super tyle że mi zaczyna brakować tego czegoś. Facet generalnie jest zawsze chętny - odmówił czasami ale to można na palcach jednej ręki policzyć. Problem polega na tym że on jeśli w ogóle inicjuje seks to zabiera mnie od razu do łóżka. Nie chce się kochać tylko w łóżku. Kiedyś miał fazę na seks przed lustrem ale to już przeszłość. Generalnie dobrze reaguje na moje pomysły ale nigdy nie ma swoich. Próbowałam go zmobilizować w różny sposób. Kolacyjki, bielizna mega seksi, winka srinka, kuchnia, łazienka, łąka no cuda wianki ale to była moja inicjatywa. On nie zaczaił że ma postępować podobnie - łóżko i koniec. A bo mu niewygodnie, a bo coś. Co ja mam zrobić aby on zaczął lekko eksperymentować?

Gość pragnąca czegoś tam
eheee, ale on się ze mną seksi. Wszędzie gdzie tylko chcę - ja chcę. Jemu brak impulsywności. Dzisiaj znowu to samo. Rano poseksiliśmy się w łóżku bo to było zaraz po przebudzeniu - ok, ale potem? Dobrałam się do niego w kuchni a on mnie za rękę i do łóżka prowadzi. Ja mam już dość tego łóżka!

Gość czy to moze
skads znam ten sam problem, u mnie wrecz gorzej jest ... nie tu bo nas ktos zobaczy, a nie teraz bo cos tam....zawsze jakas wymowka ;(

Gość pragnąca czegoś tam
no u nas aż tak źle nie jest bo facet prawie zawsze reaguje poprawnie :p Chodzi mi o to że jemu nigdy do łba nie przyjdzie żeby mnie w jakimś dziwnym miejscu zbałamucić. No chyba że łóżko jest dziwnym miejscem :o

Gość pragnąca czegoś tam
ludzie dajcie jakiś pomysł!!!!

Gość czy to moze
powedz mu ze zalezy Ci na tym, zeby Cie jak to powedzialas zbalamucil w roznych miejscach ze Cie to kreci...zeby czasem o tym pomyslal. Facet sam sie nie domysli trza mu powiedziec wprost

Gość pragnąca czegoś tam
kurcze ale ja mu to mówiłam. Usłyszałam tylko że postaram się poprawić. I taka mi poprawa że niech to cholera weźmie. Facet na wszystko się zgadza. Jak wymyślę to tak jest ale on sam jakoś nie specjalnie mnie zaskakuje. Próbuję sobie przypomnieć czym mnie zaskoczył ale jakoś nie potrafię. Można coś z tym fantem zrobić? A, przypomniałam sobie - kiedyś jak czymś się zajmowałam w kuchni to podszedł do mnie od tyłu i zainicjował. Raz jedyny raz!

Gość czy to moze
"A, przypomniałam sobie - kiedyś jak czymś się zajmowałam w kuchni to podszedł do mnie od tyłu i zainicjował. Raz jedyny raz!" tylko raz? ehhhh co to za gosc. Rozmowa nic nie dala? obiecal sie zmienic i nic? to co ozemy Ci doradzic? albo nowy facet albo jakis kolega od seksu ktory rozwiaze problem;)

Gość pragnąca czegoś tam
nie, to nie tak że jest całkiem aseksualny. Chce się ze mną kochać ale tylko w łóżku - czyli przed i po śnie. To normalne że podczas ogladania filmu zbiera mu się na amory. To normalne że ludzie się kochają na kanapie ale nie dla niego - on musi się wtoczyć na łóżko. Moje podniecenie wtedy jak ręką odjał odpływa :o