niedotykalska niedotykalskiego 0 Napisano Marzec 27, 2011 Od 2 lat jestem z M. Układa nam się raz lepiej, raz gorzej. Widujemy się około raz na 2 tygodnie, na weekend. M. zanim mnie poznał był prawiczkiem. Współżycie rozpoczęliśmy po roku znajomości, ale od początku były pewne "problemy", ponieważ jemu opadał w trakcie :/ zdarza się,że potem w czasie pieszczot się podniesie, ale nie jest w pełnym wzwodzie. Ktoś może był w takiej sytuacji? Szukam pomocy, a nie osób, które będą się naśmiewały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bokobietytakmaja Napisano Marzec 27, 2011 proponuje wizytę u lekarza a jak nie to w sex shopie , same rady nic nic nie dadzą ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedotykalska niedotykalskiego 0 Napisano Marzec 27, 2011 ptasiek ja dbam o siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 27, 2011 jak często macie zbliżenia ? Może jest zestresowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netka.fka 0 Napisano Marzec 27, 2011 jak "M." ma powyżej słusznych lat, to raczej onanizm jest powodem, tj. uzależnienie od kilku razy dziennie..a potem przy kobiecie problem.. gdzieś czytałam taki artykuł Lwa-Starowicza, że Tak To Jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedotykalska niedotykalskiego 0 Napisano Marzec 27, 2011 M ma 26 lat, jak się poznaliśmy miał 24. I z tego co mi wiadomo to nie onanizowal sie czesto. A spotykamy się co 2 tygodnie i wtedy sa zblizenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ecree Napisano Marzec 27, 2011 jak co 2 tygodnie to on musi jechać na ręcznym nie ma żeby inaczej nie licz, że coś się poprawi w tym względzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 27, 2011 hmmm wiesz co, myślę ,że powodem jest albo właśnie zbyt częste onanizowanie [ bo jak widujecie się raz na 2 tyg to powinien mieć mega ochote , mój po tygodniu wariuje... ] albo po prostu stres , lub jakieś nieprawidłowości które powinny być zdiagnozowane przez lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedotykalska niedotykalskiego 0 Napisano Marzec 27, 2011 a czy każdy facet musi się onanizować???NIE. a nawet jeżeli to robi to nie po kilka razy dziennie :/ czym ma się stresować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netka.fka 0 Napisano Marzec 27, 2011 "niedotykalska niedotykalskiego a czy każdy facet musi się onanizować???NIE. a nawet jeżeli to robi to nie po kilka razy dziennie :/ czym ma się stresować?" jak się człowiek o cos pyta, to dostaje odpowiedzi:P powiedziałam, że to Może Być przyczyna. ...po co się tak obruszać?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedotykalska niedotykalskiego 0 Napisano Marzec 27, 2011 przepraszam za tamto, ale martwię się o niego :/ wiem ze ostatnio nie jest w formie, bo chorowal, ale to trwa juz jakis czas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damski Krawiec Napisano Marzec 27, 2011 W zasadzie, jeżeli facet jest poniżej 30 - tki i ma taki problem to powinien iśc do seksuologa. Podłoże może być zarówno nerwowe jak i zdrowotne (np. niski poziom testosteronu). Można też zacząć od małej Viagry kupionej w necie albo na receptę. Są też inne środki bez recepty , wymagające dłuższego stosowania. Jsest też prostszy (przynajmniej dla ciebie) sposób - wymień go sobie na pełnosprawny egzemplarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netka.fka 0 Napisano Marzec 27, 2011 Damski Krawiec i niechże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzegorz Kleszcz Napisano Marzec 27, 2011 odpowiedź już padła onanizm on się przyzwyczaił do nacisku swej łapy i teraz w Tobie nie czuje odpowiedniego naporu wiem co mówię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach