Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedotykalska niedotykalskiego

Mój facet i jego problem z seksem :(

Polecane posty

Od 2 lat jestem z M. Układa nam się raz lepiej, raz gorzej. Widujemy się około raz na 2 tygodnie, na weekend. M. zanim mnie poznał był prawiczkiem. Współżycie rozpoczęliśmy po roku znajomości, ale od początku były pewne "problemy", ponieważ jemu opadał w trakcie :/ zdarza się,że potem w czasie pieszczot się podniesie, ale nie jest w pełnym wzwodzie. Ktoś może był w takiej sytuacji? Szukam pomocy, a nie osób, które będą się naśmiewały...

Gość bokobietytakmaja
proponuje wizytę u lekarza a jak nie to w sex shopie , same rady nic nic nie dadzą ...

jak "M." ma powyżej słusznych lat, to raczej onanizm jest powodem, tj. uzależnienie od kilku razy dziennie..a potem przy kobiecie problem.. gdzieś czytałam taki artykuł Lwa-Starowicza, że Tak To Jest:(

Gość ecree
jak co 2 tygodnie to on musi jechać na ręcznym nie ma żeby inaczej nie licz, że coś się poprawi w tym względzie

hmmm wiesz co, myślę ,że powodem jest albo właśnie zbyt częste onanizowanie [ bo jak widujecie się raz na 2 tyg to powinien mieć mega ochote , mój po tygodniu wariuje... ] albo po prostu stres , lub jakieś nieprawidłowości które powinny być zdiagnozowane przez lekarza.

"niedotykalska niedotykalskiego a czy każdy facet musi się onanizować???NIE. a nawet jeżeli to robi to nie po kilka razy dziennie :/ czym ma się stresować?" jak się człowiek o cos pyta, to dostaje odpowiedzi:P powiedziałam, że to Może Być przyczyna. ...po co się tak obruszać?...

Gość Damski Krawiec
W zasadzie, jeżeli facet jest poniżej 30 - tki i ma taki problem to powinien iśc do seksuologa. Podłoże może być zarówno nerwowe jak i zdrowotne (np. niski poziom testosteronu). Można też zacząć od małej Viagry kupionej w necie albo na receptę. Są też inne środki bez recepty , wymagające dłuższego stosowania. Jsest też prostszy (przynajmniej dla ciebie) sposób - wymień go sobie na pełnosprawny egzemplarz.

Gość Grzegorz Kleszcz
odpowiedź już padła onanizm on się przyzwyczaił do nacisku swej łapy i teraz w Tobie nie czuje odpowiedniego naporu wiem co mówię :D