Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;;

NIEWIADOME UCZUCIE...

Polecane posty

Gość ;;

Już wyjaśniam o co chodzi, zakochalem sie w dziewczynie, powiedzialem jej o tym, ona odpowiedziala ze musi sie zastanowic(chodzimy razem do klasy). Po kilku dniach po moim wyznaniu rozmawiając z nią uslyszlem od niej ze musze sie o nia starac itp. Problem polega na tym ze probujac sie z nia umowic zostałem odesłany z kwitkiem;/ kilka dni temu zaproponowalem jej spotkanie, powiedziala ze moze, cóż nie tracilem nadziej, dzien przed spotkaniem napisalem jej czy bedzie miala czas - nic, zadnej odpowiedzi, w dzien spoykania ponownie jej napisalem i znowu żadnej odpowiedzi, zadzwonilem - nie odebrala. pozniej mi powiedziala ze nie mogla odebrac i napisac ale gdyby odebrala to by sie zgodzila a teraz(w momencie w ktorym z nia rozmawialem) powiedziala ze nie moze. Moje pytanie do was Moje drogie brzmi: czy to mozliwe ze zbywa mnie tylko dlatego ze w momencie mojego wyznania nie byla ze mna szczera i nie chce mi mowic ze naprawde nic z tego nie bedzie,a powiedziala tak tylko dlatego zeby uniknac krepujacych sytuacji w szkole???( zaznaczam ze to nasza ostatnia klasa maturalna)

Gość rtttre
bawi sie toba,daj sobie spokoj ona dowartosciowuje sie twoim kosztem a w sumie ma Cie w doopie

Może nie tyle co się Tobą bawi ale może trudno jej się zgodzić na spotkanie bo nie jesteś w jej typie ale nie umie Ci tego powiedzieć. Ogólnie dziwnie się zachowuje no ale to może jej nieśmiałość choć troszkę wątpię.

Gość ;;
powiem jej zeby mi przedstawila sprawe jasno, niech sie dzieje wola Nieba...