Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmimina

Zia86 - za 3 miesiące ślub, a wszystko się wali....

Polecane posty

Gość Irmimina

Czyli absurdów ślubnych ciąg dalszy... Na 3 miesiące przed ślubem (a raczej jego inscenizacją, bowiem panna Zia zrezygnowała ze ślubu kościelnego na rzecz humanistycznego, czyli nie mającego żadnej mocy prawnej) panna Zia zostaje bez sukienki, wg. jej oficjalnej wersji spóźnili sie z zamówieniem. 3 lata planować ślub,mieć wybraną każdą pierdołę taką jak "spersonalizowana miotła do zamiatania szkła na sali weselnej" czy "tort pana młodego w kształcie smoka znajdujący się w lounge ze stacją live-cooking sushi", mieć sztab ludzi - konsultanki, stylistki, florystki itd., a nie mieć sukienki, ba, dopiero od nowa zastanawiać się nad jej fasonem -przynajcie - trzeba być zdolnym! Jeszcze niedawno sukienka od Very Wang była jedyną słuszną, pewną, tą która zesłała na Zię błogosławieństwo. Teraz laska została z niczym. Czyżby rodzice powiedzieli "dość!" i zakręcili magiczny kurek?

Gość popieram ciee
🖐️

Gość joljoljol
a kto to jest ta cala zia86?

Gość onomatopejkka
Czytałam, masakra!!!!

Gość ajtam ajtam olaboga
9 lipca 2011 to bedzie dzien hahahaha

Gość masakraaaaaaa
może zorganizujmy akcję na FB i wszyscy zjawmy się w tym dniu na jej ślubie? ja osobiście jestem chętna :))

wczoraj i dzisiaj dały forumki Zii popalić. Nie sądziłam,że taka mitomanka z niej. czasem nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. taka niby dobrze usytuowana a na zaliczki i zadatki nie ma....

Gość thtraha
dajcie linka do najbardziej akualnych wypowiedzi zia :D

Gość omg.
OMG przestancie juz sztucznie podnosic te tematy widac wyraznie ze robia to osoby zaanagzowane w cala ta chece to juz jest uciazliwe, a ostatnie z tych ktore uczestnicza w tematach i sie nabieraja pisze i tu DAJECIE ZARABIAC INNYM swoja naiwnoscia ;-)

Gość ona ma problem
sama ze sobą

Gość fanty55555
Trzy m-ce, to bardzo dużo czasu....tylko kwestia dobrej organizacji. Spróbuj np tak...wszystko krok po kroku: http://tnijurl.com/124503d97766/ dostosuj tę receptę do swojej sytuacji.........będzie OK...powodzenia

Gość kontrol x
Nie jestem na bieżąco w tej całej sprawie ale przyszedł mi do głowy taki głupi scenariusz że Zia86 żyjąc przez ostatnie lata własnym ślubem i przewidując każdy szczegół, przewidziała również że po tym lipcu może dopaść ją depresja poślubna i pomyślała sobie że przecież najpierw może wciąć cywilny, potem żeby nie umrzeć z nudów będzie przez następne 3 lata przygotowywać kościelny, a potem coś się wymyśli. Nie wiem, wypasione chrzciny, komunia dla dzieci, przyjęcie rozwodowe, ślub buddyjski, islamski, coś się na pewno znajdzie do organizowania.

Gość piszcie piszcie dziewczyny
Kurczę głupio troche... Ten ślub wydaje sie być picem na wodę.... Zia ma konsultantki, a sama podejmuje decyzje. Sama wybiera kiecki, motylki i inne.... beznadzieja. Może ona ściemnia?????

Gość piszcie piszcie dziewczyny
zastanawiam sie też, gdzie podziały sie zielone motylki... kolory przewodnie to granat, fuksja, biel i fiolet

Gość tarzan boy where are u?
Ta dziewczyna musi być mocno zakompleksiona skoro robi tyle szumu wokół siebie, bidulka..

Gość masaaaakra
A jednak błogosławiona sukienka jest, ja pierdole... Zia po 3 latach łaskawie się zdecydowala na sukienkę Zienia, wygląda jakby ją pies poszarpał.

Miała być suknia z hameryki od very wang jest polska kopia od Zienia, miały być luksusowe obrączki od Cartiera będą z masówki z Apartu, były planowane huczne poprawiny w stylu amerykańskich lat 50tych, zostały odwołane całkowicie, bo nie starczyło na nie pieniędzy. Miała być kompletną poligrafia z Ceci, zamówili tylko podstawowy komplet, bo na więcej nie było ich stać, a resztę dokupują u polskich producentów. Bielizny ślubnej dalej nie ma, tak samo jak garnituru PM, dodatków dla PM i druhen, butów, itp. Na 3 miesiące przed ślubem cała koncepcja wielkiego ślubu Zia poszła w diabły.

Gość jkjhuhu
jakie haslo?

Zapomniałam o najważniejszym! Zia86 ODWOŁAŁA ŚLUB KOŚCIELNY, po tym jak ją oświeciły dziewczyny na forum, że żaden ksiądz nie udzieli sakramentu małżeństwa ateiście i agnostyczce, a tak o sobie napisała w jednym artykule w GW. Teraz stawiają na uroczystość humanistyczną i "zarejestrują małżeństwo w USC" jak określa to Zia86, bo dla osoby studiującej prawo nie liczy się ważność prawna instytucji małżeństwa tylko spersonalizowana uroczystość ślubno-weselna. hasło to tajemnica ;P ale wystarczy poczytać forum ślubne na gazecie, żeby wszystko wiedzieć na bieżąco

Gość srutuuuuu
paula i miko jakie to hamerykańskie ;)

jakie to do niej podobne Obrączek jeszcze nie ma (szukają się w Aparcie) , za to są wieszaki i miotła do zdjęć hahaha :P a goście dostaną zaproszenia na tydzień przed ślubem, skoro dopiero się drukują w hameryce ;) 14. Obrączki - Prawie wybrane. 17. Poligrafia Zaproszenia, koperty i winietki się drukują. Czekamy na projekt menu, planów ślubu, numerków stołu, karteczek na bufety oraz planu gości. Ja mam nadzieje, że nam tego nie oclą... za to 19. Zamówiona drobnica. - Spersonalizowane: serwetki, podkładki pod szklanki, kieliszki, miotła ślubna, miseczka na obrączki, akcesoria do photo booth, wieszaki, komplet do krojenia tortu.

Gość srutuuuuu
a spadaj podszywie weź se swój nick :P

Gość srutuuuuu
:D

Gość buahahaha dobre
:D:D to je dobre :D

Gość buahahaha dobre
i chyba offermo pomyliłeś topik