Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_sense

Dlaczego nieletni zachowuja sie jak margines spoleczny??? to jakas moda?

Polecane posty

Czy nikt nie wybiera sie na dobre studia? nie macie juz zadnych zainteresowan? mi sie wydaje ze zaczyna sie w gimnazjach. mozecie sie smiac ;) ale tam jest przyszla zawodowka polaczona z liceum. oczywiscie nie kazdy z zawodowki taki jest. powiem wprost-Dlaczego imponuja wam najgorsze chamy i prostytutki z rodzin patologicznych? wlasnie jedna taka wyzywa mnie na ulicy... jej siostra tez mnie zaczepia, a ich brat zagaduje ale grzecznie, o dziwo;) . nie wiem co mam z nimi zrobic... jak ktoras widze to sie boje :/ mozecie sie smiac mam ochote przejsc na druga strone ulicy albo wracam do domu inna droga. Pytam sie powaznie, czy tacy ludzie naprawde wam imponuja? to jest jakas plaga... nowa huta i male miejscowosci przoduja. chlanie cpanie i nie powiem co jeszcze. przeciez to jest najgorsze dno a nie szpan :) nie lepiej miec swoje pasje, porzadnego chlopaka/dziewczyne i plany na przyszlosc, studia, kursy? nie mowie ze macie sie zaniedbac i chodzic w byle czym albo nigdy nie pic nawet na jakies swieto. ale liczy sie tez cala reszta zycia! pomyslcie o tym a bedzie wam latwiej i samopoczucie lepsze

Gość maturzystka także
generalizujęsz i wyolbrzymiasz,no ale ok:) Przede wszystkim rodzice nie poświęcają czasu dzieciakom już od małego,tylko tv głupie bajki itp W małych miejscowościach nie ma jak realizować pasji,ba,nawet nie można spróbować co będzie tą pasją bo zwyczajnie nie ma takiej możliwości. Nauczyciele mają często wszystko gdzieś.i większość woli iść na łatwizne,po co uczyć się,męczyć skoro 'studia nic nie dają'.właściwie to dużo by można pisać. Ale w niby lepszych środowiskach moralność wcale nie stoi na wysokim poziomie,tylko po prostu zachowuje się złudzenie normalności

o to zapytaj ich rodzicow... gdzie byli jak trzeba bylo dziecko wychowywac?