Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka ;

jak o siebie dbać?

Polecane posty

Gość stokrotka ;

jak w temacie,tak żeby atrakcyjnie wyglądać dla faceta?

Gość gfnsgfngfnsn
a jak dbasz o siebie teraz? mogę ci powiedzieć, co ja robię

Gość stokrotka ;
ja chyba właśnie za mało o siebie dbam...mam świetnego faceta i chciałabym być idealna wręcz. Nie lubię się mocno malować, a chciałabym coś jednak zmienić. Stosuje różne odżywki do włosów, balsamy do ciała...czasmi chodzę do kosmetyczki, co tydzień na aerobik, staram się ładnie wyglądać, choc też nie lubię się wyróżniać. Jestem typem szarej myszki i stwierdziłam, że czas może jednak zmienić swój wizerunek...

Gość musisz depilować nogi
i nosić szpileczki ;)

Gość stokrotka ;
wszystkie moje koleżanki mają masę kosmetyków, ładne buźki, a ja czasami mam problemy z tym, zazwyczaj przy okresie coś mi musi wyskoczyć...chciałabym ładniej wyglądać, zaszaleć, ale nie cche prosić koleżanek o pomoc...

Gość WSERTGHYJGFD
ja zawsze nosilam jeansy a teraz czesto wskakuje w spodnice (ale nie na elegancko) i wszyscy na mnie patrza inaczej i komplementuja, mowia ze swietnie wygladam (chociaz nic oprocz tego nie zmienilam:D) a tez jestem taka mycha, lubie byc zadbana, miec fajne ciuchy ale raczej stonowane kolory, klasyczna fryzura

Gość stokrotka ;
Depiluje się a szpilki noszę w lecie np. bo teraz pracuję i muszę bardzo dużo chodzić...a nogi bolą:(

Gość stokrotka ;
ja niestety nie zarabiam kokosów oprocz tego płacę za szkołę...nie stać mnie na drogie ubrania

Gość gfnsgfngfnsn
nie kosmetyki kolorowe są podstawą pielęgnacji a kosmetyki pielęgnacyjne, jeśli chodzi o twarz, bo na złej cerze żaden makijaż, nawet wykonany najdroższymi i najlepszymi kosmetykami, nie będzie wyglądał dobrze. na syfy dobry jest olejek z drzewa herbacianego.

Gość gfnsgfngfnsn
ubrania żeby były ładne wcale nie muszą być drogie. niejednokrotnie zresztą się miałam okazję przekonać, że te drogie ubrania są po prostu brzydkie i bez gustu

Gość stokrotka ;
ja dostałam antybiotyki...jak coś wyskoczy przed okresem to zaraz stosuje i znikają...nie jestem brzydka, tylko chyba kwestia tego, że nie umiem o siebie zadbać...

Gość stokrotka ;
Dzięki za tą podpowiedź z olejkiem:) idzie wiosna, pomyślałam, że warto coś zmienić dla faceta i dla siebie:)

Gość gfnsgfngfnsn
ale to ty chcesz "zadbać" o siebie czy może zmienić image?

Gość stokrotka ;
hmm a może tak jedno i drugie?:)

Gość stokrotka ;
a Reszta kobietek jak o siebie dba?