Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllla88

jestem sama w domu i pije

Polecane posty

Gość malllla88

mam 22 lata, siedze w domu,pije wino, w sumie juz sie upilam, i co robie??? qrwa tancze i sie wydurniam,potykam sie o meble,zaraz bedzie koniec 2 butelki wina, slucham muzyki, jaki zal..mam ochote na seks,chcialabym posiedziec ze znajomymi albo chlopakiem ktorego nie mam,wszyscy mnie olali, co za zycie...a jutro mam wolne i bedzie to samo:/

Gość dfghjk
NA ZDROWIE :)

Gość malllla88
taa dzieki:P wlasnie doszlam do etapu histerycznego smiechu bez powodu,wino sie skonczylo ale jest jeszcze piwo..jutro zajebisty kac ale mam to w dupie...:/ co mam innego robic, nie chce spac,szkoda mi wolnego...fajnie jakbym sama nie siedziala bo czuje sie jak ostatnia ofiara losu...moze ktos jescze pije sam dzisiaj? czy tylko ja jestem taka zalosna???

Gość dadwwefvvz
ale jesteś strasznie pijana, nawet zdania Ci się całkiem składają i ani jednej literówki... ciekawe pzdr

Gość malllla88
bo ja jak pije to jeszcze jestem w stanie myslec, pisze bez sensu ale zaraz poprawiam,pozatym jak napisze cos to sprawdzam czy jest dobrze zeby mnie zrozumiano...i co z tego...sie czepia ktos.... jedno mnie zastanawia ze po alkoholu mam ochote sie3 bawic mam dobry humor,smiac mi sie chce,amam ochote na seks i wogole a na trzezwo to wypadam tak nieciekawie...nie jestem soba tylko staram sie byc taka 'idealna' zal..... powinnam byc caly czas pijana wtedy bylabym soba hahha

Gość malllla88
wiem:/ no i co z tego:/ odezwala sie madra osoba...

Gość muminka198888888
a ja ciebie rozumiem:)Mam tak samo po alkoholu czuje sie pewniejsza siebie odwazniejsza chyba tez powinnam caly czas wcieta chodzic:)

Gość dadwwefvvz
ojojoj... chyba każdy tak ma, ale trzeba mieć kompletnego fioła, żeby skakać po mieszkaniu... :/ i pisać cały czas słowo "żal" żal

Gość daniel82
ja też sam w domu, i piję, żałosnme:o

Gość maaaaagggie79
o rany raz czy dwa napisalam zal..:\ moze i jestem pokrecona ale teraz to napewno pijana jestem a potrafie pisac bez parzenia na klawiature :D ahah kurde..co za zycie do dupy,jestem ladnanie glupia, zabawna,lubie seks a jestem sama :/ no i teraz sie uzaam nad soba>; ehh

Gość dadwwefvvz
i nie masz wina zapomniałaś napisać, że jesteś skromna

Gość maaaaagggie79
no juz wina nie mam tylko piwa, skromna jestem ale chyba tylko na trzezwo :PPP ale juz oistanie piwo pije, j=teraz mi sie jesc chce zaraz ide soac chyba bo mi nieodbrze,,,naprawde fajna ze mnie dziewczyna tylko popilam troche dzisiaj,szkoa ze sama:/

Gość gość
też pije sam,, odpisz pozdrawiam i piję dalej w samotności

Gość gość
Ja też piję dziś sama. Rum :) tak, tak ,to ja, ta od topów o rumie:)