Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moze jednak

czy warto?

Polecane posty

Gość czy moze jednak

Od paru dni korci mnie czy by nie naprawic kontaktow z byla dziewczyna. Po 2 latach od zakonczenia zwiazku tak mi sie jakos zebralo na naprawe spalonych mostow. Z tego jak ja to pamietam rzucila mnie gdyz to nie to wg niej. zaoszczedzila mi jakichkolwiek wyjasnien. zreszta nvm myslicie, ze warto sobie jeszcze glowe zawracac? przezylismy razem sporo milych chwil i jak to wspominam to mialem nawet jakies powazniejsze plany w stosunku do niej. szczerze nie wiem co u niej czy sie z kims spotyka czy co. nie chce znow pokazac sie od zlej strony. kiedys mi na niej zalezalo teraz takie uczucia bylyby nie pozadane.. nieogarniam jest 5 a mnie zebralo na sentymenty jednak czy warto?

Nie warto, to nie ma najmniejszego sensu. Tak jakby otwierać dwuletni jogurt licząc na to że będzie jadalny...

Gość siabeq
nie porownuj prosze związku do jogurtu bo to bez sensu. Moim zdaniem powinienes sprobowac, powinienes sie odezwać, nie masz pewnosci przeciez czy jest sama czy nie. A moze ona tez cie w ukryciu kocha i teskni za Tobą. Moze przysiegaliscie sobie "nigdy nikogo juz nie pokocham" i tak wlasnie czujecie oboje?

Nie warto, to nie ma najmniejszego sensu. Tak jakby otwierać dwuletni jogurt licząc na to że będzie jadalny..." trochę złe to porównanie Mellygion ja bym to inaczej napisał ... To tak jakby otworzyć jogurt,spróbować go trochę i odstawić do lodówki z nadzieją że za 2 lata będzie równie smaczny :D

Gość wikarw
nie odzywaj sie szmaciarzu, nikt cie o rade nie prosil. wykurwiaj sciemniac i nic nie robic w robocie leniu smierdzacy

taki jogurt moze miec interesujaca flore bakteryjna jezeli jestes mikrobiologiem Autorze to go for it! ale chyba prosciej znalezc nowa partnerke seksualna, bo przeciez o to chodzi :)

Gość krwniewoda
Normalne jak długo nie ma nikogo nowego, to się nagle byłe związki takie idealne wydają... Odezwij się, to myślę, że jak trochę pogadacie, to szybko Ci się przypomni czemu sie rozstaliście.