Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśkaaaa_2343

i jak temu zaradzic..:(

Polecane posty

Gość Kaśkaaaa_2343

Pisalam z facetem przez neta 7 miesiecy,stwierdzil,ze koniecznie chce sie spotkac a ja nie chcę!! Powiedzialam mu,ze nie ma takiej opcji nawet,wiec stwierdzil,że mnie znajdzie...moj adres wyhaczyl podstępem,oczywiscie nie ode mnie,zakomunikowal,ze zrobi mi nalot albo w domu albo zlapie mnie na uczelni...jak ja mam temu zapobiec! nie chce sie z nim zobaczyc!

Gość bo tak to się dzieje
A co, pewnie mu naściemniałaś, że wyglądasz jak Natalie Portman, a w rzeczywistości przypominasz raczej Jessicę Parker? :D:D:D

Gość Kaśkaaaa_2343
wie jak wygladam...

Gość bo tak sie dzieje
to czemu nie chcesz sie z nim spotkac? :o

Gość Kaśkaaaa_2343
no jest pomyslowy nie da sie ukryc... bo nie chcę,on chce mnie uszczesliwiac na silę a ja wole byc sama

Gość mateusz z pilawy
sądzę że ona wygląda raczej jak Parker Lewis :) a nie Jessica

Gość Kaśkaaaa_2343
on twierdzi ze sie zakochal i to nie jest jakis gowniarz tylko konkretny facet,dla mnie te rozmowy byly zupelnie..normalne ale on dostrzegl w tym cos innego na moje nieszczescie,stwierdzil,ze daje mu szczescie,ze dzieki mnie wszystko sie mu udaje..no fajnie,to mile ale kurcze ja nie chce!

Gość on się spinał pół roku
a ona że od niego woli kołek osinowy w kroku.

masz 4 wyjścia:D 1) zrobic operację plastyczną :o 2) udawać zaniki pamięci 3) powiedzieć że kogoś masz 4) powiedzieć prosto z mostu,że nie chcesz się z nim spotkać

Gość Kaśkaaaa_2343
nie,nie jest zboczencem ;) porzadny chlopak dlatego powinien szukac odpowiedniej kobiety a on sie uparł...i koniec.Innej opcji nie widzi,bylam niemila-nie pomoglo,bylam wredna,zlosliwa,chamska...a on dalej jaka to wspaniala jestem,wymiekam

Gość Kaśkaaaa_2343
klaszczę u Rubika...juz sprawdzilam jak zadziala 3 i 4 punkt ;D nie pomoglo

Kaśkaaaa_2343 -> to jak będzie się faktycznie narzucał do sprawa na policje o nękanie :P

Gość Kaśkaaaa_2343
kiedy powiedzialam,ze kogos mam podal mi 1000 argumentow przemawiajacych za tym,ze jednak sciemniam mowiac ze jestem z kims zwiazana ;D jest mi go zal...ale dlaczego nie chce mnie zrozumiec:( co was-facetow zraza u dziewczyny?moze cos takiego pomoze...

Zakochał się facet no. Może mu przejdzie. Zerwij znajomość i już. Pozbędziesz się natręta. Chyba, że rzeczywiście do Ciebie zawita- wtedy postawisz mu kawę i loda i będzie ok :)

Gość Kaśkaaaa_2343
nie nie;) pomylilam kiedys numery gg;) zamiast do kolezanki napisalam do niego;) jedna cyferka a tyle zamieszania

Gość Kaśkaaaa_2343
baaa,zrywalam kontakt 600 razy...za kazdym razem bylo tak samo,kiedy teraz znowu milczalam napisal mi ze spoko,nie musze sie odzywac ale on jutro u mnie jest...;/;/ wogole nie reaguje na moje slowo NIE,powiedzial,ze jest zakochany i nie ma zamiaru tego tak zostawic,jezeli chce go olac mam to zrobic na zywo a nie jak gowniara przez gg...dobra niby ma racje ale ja sie z nim nigdy nie spotkalam wiec na gg sie zaczelo to niech i na gg sie zakonczy

co zraża? powiedz, że masz parcie na dziecko i rodzine, a najlepiej na cztery małe fasolki i to naraz:) a za rok kolejne, ze zrobicie drużynę piłkarską:D potem mów mu o wymarzonym ślubie, wysyłaj mu setki zdjęć z pierścionkami zaręczynowi apartu a na koniec dodaj że musicie się spotkać w drugą kwadrę księżyca o godzinie 1:29 ponieważ będziesz w szczycie owulacji i według wróżbity macieja tylko wtedy będziesz mogła począc czworaczki:D:D:D

Gość Kaśkaaaa_2343
o slubie i dzieciach gadał on ;D:D:D:D ...ja sie staram jak moge zeby go zniechecic i co? i nic;)

Gość Kaśkaaaa_2343
haha ten wrozbita maciej mnie rozwalił...smiejscie sie smiejcie kiedys gadal ze mi worek na leb nasadzi i porwie...gorzej jak nie zartowal ;D

Gość Kaśkaaaa_2343
blokowalam juz go 100 razy i wiem ze to zly pomysl bo jezeli nie bede sie odzywala caly dzien on do mnie przyjdzie,on wie o mnie wszystko,pytanie tylko skad