Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Slub dla kasy. Jak to jest... ???

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Sa kobiety ktore okrecaja faceta wokol palca i zaciagaja pod oltarz mimo ze facet nie pociaga ich fizycznie. Czy sa tu takie kobiety?

Gość Maryjetta.
Ja bym nie mogla spac z oblesnym biznesmenem. Nie wiem jak niektore sie na to godza zeby popuszczac im szpary za naszyjnik z perel. Takie kobiety sa gorsze od prostytutek.

trzeba mieć chory łeb i nie mieć do siebie szacunku ,żeby takie coś zrobić wedle pieniędzy,chociaż większość bogatych teraz myśli inaczej i zabezpiecza się intercyzą.Nie popieram bo taki związek na dłuższą mete nie ma przyszłości.

niestety tak jest, ale wydaje mi się, że częściej takie śluby z rozsdku brane są przez dziewczyny, które chcą wyrwac się z rodziny patologicznej:(

Gość takie tam duperele
Zapytajcie aktualną konkubinę mojego byłego męża :) Rozbiła moją rodzinę, ma ful kasy i pewnie szczęscia za grosz z tym chamem :D

takie tam duperele współczuję ale ten cham pewnie będzie chciał do ciebie wrócić jak się znudzi tą siksą a wtedy kopa w dupę,dzieci macie?

Gość rebeka sommer
jennifer wie cos na ten temat, jej maz jest brzydki jak noc ale zarabia 50tys i zlapala go na dziecko a teraz pije, cpa bo on nie ma dla niej czasu,nie szanuje jej haha

Gość wellaaaa
rebeka trafilas w 10