Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa987

Czy jak uczelnia skresla studenta to odslya mu wszystko w paczce? To wazne?

Polecane posty

Gość martynaaa987

Indeks i wszystkie dokumenty odsylaja studentowi w paczce? Moga tak zrobic? Moj kolega ma straszne klopoty na uczelnii i grozi mu wywalenie i zobaczyl w skrzynce awizo, ze ma odebrac "paczke pocztowa" A wczensiej NIC nie zamawial z zadnego sklepu oraz ma rodzine ktora nie wysyla paczek. nie ma nikogo daleko. Jak myslicie co to mialo znaczyc, czy ta paczka moze miec cos wspolnego z uczelnia?

Gość taa w pacze i co jeszcze
przysyłają zawiadomienie o skreśleniu z listy studentów!

Gość siabeq
jak mu sie uczyc nie chciało to teraz niech mu sie dupa z nerwów trzęsie. ŻAAAALLL -10/10

Gość niewiarrrygodna
Ale dostał zawiadomienie o skreśleniu z listy studentów? Bo ja najpierw dostałama zawiadomienie, a dopiero potem odesłano mi dokumenty, po jakimś dłuższym czasie.

dostajesz zawiadomienie o skreśleniu z listy studentów. Nic ci nie odeślą. Jak sam nie pójdziesz na uczelnie to nic nie dostaniesz :) Aż tak to oni się nie wysilają :)

Gość niewiarrrygodna
Koktajl możliwe. Ja miałam daleko na uczelnię, dlatego zwlekałam z odebraniem dokumentów. Zdziwiłam się, że sami mi odesłali, ale też i byłam szczęśliwa, że nie muszę już sama się fatygować. Wydaje mi się, że minęły ok 3 tygodnie od tego jak dostałam zawiadomienie.

Gość martynaaa987
Wlasnie kolega nie dostal jeszcze zawiadomienia. Nie wie jakie ma jeszcze rozwiazanie wziac pod uwage, skoro nic nie zamawial a nie ma daleko rodziny, ktora by mu przysylala paczki, nic nie bral udzialu w zadnych konkursach niewiarrrygodna A po jakim czasie od dostania zawiadomienia dostalas paczke z dokumentami?

Gość martynaaa987
niewiarrrygodna Aha :) A co do kolegi to nie to,ze sie nie chcial uczyc tylko mial problemy zdrowotne przez co zawalil troche przedmiotow i teraz do 31 marca ma odrobic jeden przedmiot bo inaczej grozi mu wywalenie, wiec teraz jak cos przychopdzi do niego na skrzynke to sie biedny boi

Gość niewiarrrygodna
Nie wydaje mi się, żeby tak szybko odesłali mu dokumenty, skoro jeszcze nie powiadomili, że skreślają. A co do paczki, to może jednak o czymś zapomniał i nie ma co się zastanawiać, tylko iść i odebrać.

Gość monique9238
niewiarrrygodna A jeszcze mam takie pytanie. Odeslali Ci te dokumenty wlasnie w paczce w poleconym?

Gość niewiarrrygodna
Tak, właśnie tak odesłali.