Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rak82

On Żonaty Ja męzatka

Polecane posty

Witam was proszę o rade.Znamy się długo 7 lat spotykaliśmy się na kawie i plotkach co u nas słychać wymiana zdań żarty i śmieszne wygłupy .Nie możemy żyć bez codzienych rozmów sms .On jest wtedy gdy go potrzebuje on jest w ciężkich sytuacjach to on mi pomaga .Mój moż wyjeżdza w zagranice jest tam 3/4 miesionce ,On ma żone która jest nauczycielem ciongle zabiegana . Ostatnio zbliżyliśmy sie do siebie .Gdy sie spotkaliśmy ja byłam załamana życie małżeńskie straciło grunt same problemy gdy Mu opowiadałam On mie mocno przytulił wycierajonc moje łzy i pocałował mnie mówił że jedziemy na tym samym wózku .Chce zebyśmy sie spotykali i niechodzi o sex .Poprostu jest nam dobrze .Ja mam 27 lat On 42 lata .To co przeżywam gdy jestem z nim jest czymś pięknym czymś czego nigdy nie czułam .Czy to miłaść czy to tylko sen myślę nostop o nim czekam na sms zapominam o świecie .Czy powinam to przerwać zanim zabrniemy w to dalej.

Najpierw radzę ,żebyście rozwiązali problemy pomiędzy swoimi obecnymi partnerami bo tam tkwi problem ,brak rozmowy ,milczenie i zwierzanie się komuś z boku...Nie lepiej ratować związek zamiast brnąć w to dalej ,jeśli ci oczywiście jeszcze na nim zależy bo jeśli nie ..to wiesz już sama co zrobić

Gość tłumok prawdziwy
powinnaś to szybko przerwać i wziąć się za ortografię,pamiętaj "wzionć",tłumoku,hahahaa

Gość u mnie to bylo
no to skoro oboje jestescie nieszczeliwy w malznestwie to dlaczgo sie nie rozstaniecie ze swoimi patnerami i mozecie sprobowac ze soba?

Gość werontika
zdzira skasowała mój post jeszcze raz powiem szuka pocieszenia w jakimkolwiek okazie mającym kutasa upokarzające

Gość werontika
zdzira skasowała mój post . jeszcze raz powiem szuka pocieszenia w jakimkolwiek okazie mającym kutasa upokarzające

NIE SZUKAM POCIESZENIA W JAKIMŚ CZŁEKU Z KUTASEM bo sex nie jest w życiu najwarzniejszy .Widze ze tutaj tylko się osondza a nie pomaga DZiękuje wam .

Gość takie tam duperele
Szukasz pocieszenia u starego żonatego pryka i nie chodzi o seks :D Jaaaaaaaaasne :D :D :D Ale jesteś głupia :(

Gość werontika
idź głąbie się uczyć ortografii analfabetko po podstawówce tylko chooje ci w głowie

Do nauki, tłumoku! Zdania sklecić nie potrafisz, otrografy na każdym kroku! Zgroza! Jakaś z brakami jestęś ,pewnie sama bo nikt nie chce ha ha ha

Gość hehehehe dobry
ciongle miesionca KOBITO przetłumacz na polski :) Nie no , jak na dzisiaj to dla mnie prowadzisz! :)

Gość sugurutu
ten drugi rak to podszyw

Gość werontika
pokłóciła się mężem inny posmyrał po pisdzie a ta sie jara i doprawia ideologie do szkoły wynocha nierobie pusty !

Gość hehehehe dobry
jeszcze osondza ... :))))))))) jesteś boska!!!!!!!!!!! prosimy o więcej!!!!!!! po twojemu to pewnie wiencej ;)

Ale z was k........................nki .Pewnie samotne i tylko osądzacie idjotki . Lepiej ze starym sie spotykac niż z takimi wytłokami pisać

Gość werontika
TAK...dziewczyny mężatki które nie popuszczają dziury staruchom nie nadają sie do rozmowy idż poszukaj na melinach i spelunach

Gość hehehehe dobry
idjotki no nie wygrałaś na dziś :))))) mówisz wytłokami? hmmm to jak ciebie nazwać? debilka tuman szmata wywłoka nie piśmienne ścierwo mało?

Gość przecież to prowo........
nie wierzę, że można być takim nierozgarniętym tłumokiem i zdzirą zarazem :)

Jaka ulga gratulacje wygrałaś .JAK CI ULRZYŁO TO NAPISZ NA TEMAT

CZY TY TEŻ MNIE SKRYTYKUJESZ .CZY MAMY PODOBNY PROBLEM

Gość malikaaaaa
rak a po co ty tu piszesz o tym wszystkim? pukasz sie z facetem i co z tego? a poza tym to on chyba starszy jest niz piszesz... prawda?

Gość malikaaaaa
ha ha ha ..... i co raku nie masz juz nic do dodania>???????

witaj on ma 42 lata .Sama nie wiem chciałam wysłuchać was i podjąć decyzję teras wiem że tutaj się potępia przepraszam za błędy ale polskiego się ucze od 3 lat i bardzo to trudne

Gość sweett-
Powiem ci tak wasz zwiazek dzisiaj jest piekny czekacie na sms od siebie lubicie ze soba przebywac ale gdy rozwalicie swoje zwiazki zaczniecie razem mieszkac to piekne zycie sie skonczy bedziecie miec problemy z waszymi bylymi zaczna sie nerwowe chwile i wy miedzy soba bedziecie klocic i wasz sen prysnie szybciej niz myslisz! Nie wiem czy kochasz meza ale jezeli tak to zerwuj ta przyjazn jak najszybciej bo twoje zycie moze zmienic sie w koszmar!

wstyd ludzie tyle dłędów robić ,dziewczyno jak ci się nudzi to zaczni czytać książki,albo idz do pracy,a nie zawracaj gitary żonatemu chłopu