Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilia2905

Spacerówka...

Polecane posty

Gość Kamilia2905

Witajcie, mam pytanie do mam wózków wielofunkcyjnych... Czy kupowałyście taką typową spacerówkę, czy wystarczyła ta wpinana do stelażu wózka głębokiego? Tak się właśnie zastanawiam, czy jest sens kupowania czy nie.. I zbieram opinie. I czy mogłybyście polecić jakaś spacerówkę? Mnie bardzo podobają się te z Baby Design, ale czy warto? Dodam tylko, że moją spacerówką aktualnie jest Implast Bolder 3.

Gość Kamilia2905
Ale napisałam, do mam używających wózków wielofunkcyjnych... Przepraszam za pomyłkę:)

Gość Kamilia2905
Nikt się nie wypowie??

Gość Kamilia2905
hallo....

ja mam wielofunkcyjny ale kupiłam sobie spacerówkę, jak dla mnie ta od kompletu byłą zbyt "duża". i też kupiłam taką tanią, za 350 zł. uważam , że bez sensu kupować wózek za kupe kasy jak może przydać się kilka razy, już z wielofunkcyjnym popełniłam tem błąd.

w sensie kilka razy miałam na myśli że przez krótki czas, gondola pół roku a spacerowy pewnie tak około roku

Gość kika36
Ja kupowałam wielofunkcyjny używany: tani, ciężki, duży i niezbyt efektowny z myślą że nie posłuży długo. Ma on jednak jedną istotną dla mnie zaletę - jest idealny w teren (mieszkam na wsi) i nie jest mi szkoda go wybrudzić i rozklekotać. Dziecko urodziło się końcem lata, zimą spacery odbywały się głównie po podwórku, a najczęściej wózek był w użyciu do usypiania małego w domu. Teraz mały ma osiem miesięcy i kupiłam ładną spacerówkę baby design espiro, która jest lekka i niesamowicie skrętna. Spacerówka mieści się w bagażniku naszego małego samochodu, służy jako pojazd reprezentacyjny. Wielofunkcyjny przerobiłam na spacerówkę i dalej jeździmy nim tam, gdzie najbardziej lubimy, czyli po leśnych wertepach. Jestem zadowolona z takiego rozwiązania.

Gość ZachutSlonca
Ja też kupiłam spacerówkę bo jest mała, lekka i rozkłada się za jednym pociągnięciem no a wielki wielofunkcyjny klamot stoi na strychu i czeka na kolejnego dzidziusia :D

Gość to zależy, gdzie
chodzisz na spacery. Ja dużo chodziłam "w terenie", więc korzystałam ze spacerówki z wózka wielofunkcyjnego. Do tego spacerowałam równiez w zimie w niemal kopnym śniegu, gdzie parasolką nie przejedziesz. Oczywiście parasolkę miałam na zakupy czy inne wyjścia do miasta. W moim przypadku i jeden i drugi wózek okazał się niezbędny.

Gość muszę kupić spacerówkę
Kika36 jaki model masz tej spacerówki? Bo widzę że jesteś bardzo z niej zadowolona:)

mialam wielofunkcyjny i to byl najgorszy wybor. dlatego kupialam spacerówkę gdy synek mial 5 msc i jestem strasznie zadowolona.

Gość Mama Kacperka.....
Ja właśnie też się zastanawiam nad spacerówką. Mały ma rok i jeździ w spacerówce z wózka wielofunkcyjnego i jestem bardzo z niego zadowolona ale w lipcu planujemy wakacje i przydałaby się lekka spacerówka tylko właśnie problem jaka?? :) Młody już chodzi i lubi chodzić po dworze i nie wiem też czy opłaca się kupować spacerówkę bo jak on będzie wolał chodzić, niż jeździć to tylko strata kasy. Nie wiem czy sprzedawać wózek wielofunkcyjny czy raczej zostawić.

Gość Kamilia2905
Witajcie!! Ja mieszkam w mieście, chodniki sa praktycznie wszędzie w świetnym stanie, mały ma 8 mc i szczerze to juz mam powoli dość ciężkiej kolumbryny jaka jest mój aktualny wózek... tak zastanawiam się nad ta spacerówka.. http://allegro.pl/wozek-spacerowka-baby-design-travel-2011-wys0-i1521110404.html Tylko zastanawiam się, czy nie za wcześnie trochę, czy mu wygodnie będzie... w sumie nie prowadzi się źle, tyle że ciezki a my na 3 piętrze mieszkamy.. myślicie, że tym wózkiem z linka przejedziemy po piasku (planowany wyjazd nad morze) ?

Gość Kamilia2905
Agata, a czym on się różni od tego travel?

Gość nannnnna nanannnna
a po co wam kolejna spacerowka? przeciez macie juz jedna od wozka 3w1. nie lepiej kupic lekka i zwrotna parasolke?

Gość mamma88
mój młody od 6 miesiąca jeździ w spacerówce. Na początku kładłam go na płasko ale biedak się podnosił i marudził to zrobiłam mu oparcie pod skosem, nie wiem czy dobrze robię ale tak go wożę. Jak myślicie?

Gość aga221
Do Autorki- mam pytanie dotyczące tego, czy jesteś zadowolona z Boldera oraz jego minusów? Sama zastanawiam się nad zakupem Boldera Eco Line. Ale jeśli Ty już teraz chcesz zamienić spacerówkę z tego wózka na zwykłą, to zastanawiam się czy warto w niego inwestować. Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

ja mam quinny speedi sx 3 w 1 i jestem bardzo zadowolona kupiłam 5lat temu i jeżdzi nim moje 2 gie dziecko, jest bezawaryjny lekki, i wygodny dla dziecka :)

Gość Kamilia2905
Ja też mam ten eco line i powiem szczerze ze jest naprawdę super!! Duża i wygodna gondola z podnoszonym oparciem, zwrotny, dobra amortyzacja. Ja nie chce spacerówki bo jest zła, tylko ogólnie wózek jest ciężki a ja mieszkam na 3 pietrze. Chociaż to, że troszkę waży w zimie jest akurat plusem.. Mogę szczerze polecić. A co do spacerówki, to ja właśnie chce taką małą, lekką ale tez nie chciałabym byle czego, tylko taka żeby dziecku było wygodnie. i nie mowie ze teraz, tylko za jakiś czas...

Gość raany
a wezcie kupcie porzadna, lekka parasolke np Maclaren ktora posluzy wam hoho i jeszcze troche a nie jakies badziewie co sie rozsypie po pol roku. Moze to i kolorowe te baby design ale co tanie to drogie.

Gość Kamilia2905
Mnie sie Maclaren nie podoba:P A jak ta się zepsuje, to cóż, kupię następną. Nie zawsze co tanie to złe...

ja mam baby design walker i nie zamieniałabym ją na żadną inną:)

a czy ktoras ma moze taka spacerówke http://allegro.pl/ultralekki-slapi-2008-wietrzenie-magazynu-i1516976216.html i może cos o niej powiedziec? Albo doradzic jakas spacerowke ale z takimi masywnymi/szerokimi stelazami? Strasznie mi sie nie podobaja wozki ktore maja jako stelaz takie cienkie rurki. Ten model mi sie podoba z wygladu, albo cos w tym stylu, ale potrzebuje opini jak sie prowadzi, bo zamawialabym przez allegro, wiec nie mam mozliwosci sama go dotknąć i sprawdzic jak sie prowadzi

Gość fanka maclarenow
nie namawiam nikogo ale maclren na naprawde mnostwo kolorow i modeli nawet wersje excusive dla wybrednych kasiastych matek ( jakby jakas sie przydarzyla ). i dozywotnia gwarancje, wiec jak ci sie babydesign zepsuje to kupisz nastepna( i masz juz nie 400 zl a 800) wydatku a madra mamusia dostanie kolejnego maclarena za darmo lub wozek zastepczy i swojego maclarena naprawionego po paru tygodniach. wydaje mi sie ze jest to cena ktora odstrasza matki od kupna porzadnej spacerowki.

fanka maclarena - ja tez mam maclarena i uwielbiam ten wozek, dokladnie to co potrzebowalam. rozkladane oparcie, mozliwosc rozlozenia podnozka, zwinny i... 5,5 kg tylko. zaluje ze kupilam na poczatku wozek 2w1, teraz bym kupila tylko "wozek" na nosidelko a potem przelozyla w maclarena. ale... raz ze mieszkam w takim miejscu ze wszedzie chodniki i praktycznie bez wertepow a dwa rozumiem matki ktorym szkoda wydac kilkaset zlotych na wozek bo to tylko wozek. mozna jakby cos to moze poszukac uzywanego leciutkiego dobrego wozka ale nowe z tego co widze sa naprwde drogie.

Ja mam mutsy spider i jest to najlepsza spacerowka (jak dla mnie) ktorej uzywalam do tej pory..A nie chwalac sie mialam kilka wozkow..