Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

boję się co mi powie chłopak którego kocham

Polecane posty

Gość qwerty2312

mówi że nie wie czy chce zemną być. Wczoraj jak się spotkaliśmy wywnioskowałam że mówi tak bo on na mnie musiał czekać bo ja się zastanawiałam czy chce być z nim a teraz on to robi. A ja się boję jak mnie zostawi naprawdę? ma sto odmian na godzinę i to mnie denerwuję ale go kocham. Co o tym myślicie?

Gość qwerty2312
poradzcie mi cos

Gość qwerty2312
ja mu powiedziałam ze jeśli na to liczy to dowidzenia

Gość qwerty2312
na początku byliśmy 2 tygodnie a teraz mamy przerwę

Gość qwerty2312
właśnie o to chodzi bo była jego jak się dowiedziała że on do mnie przyjeżdza to chciała do niego wrócić i zamieszała mu w głowie. a on mówił że nie wie którą z nas wybrać bo kocha nas obie. jeszcze powiedział ze mnie zdradziła. A teraz mówi że tego nie zrobił. Wczoraj kazałam mu to powiedzieć prosto w oczy. A ty uważasz jak ktoś patrzy ci prosto i głęboko w oczy to mówi prawdę?

po pierwsze to nie miłość tylko zauroczenie bo trudno mówić o miłości jak się z kimś jest 2 tygodnie ;] po drugie jakby ją kochał to by ich związek się nie rozpadł. po trzecie jeśli by ja nie kochał to by się nie zastanawiał czy do niej wracać. po czwarte dlaczego ich związek się rozpadł?

Gość qwerty2312
bo ona go denerwowała tak mi mówił. Teraz rozpoczęła studia i jego wkurzało to że ona dużo imprezuje. A ja go kocham i boję się co on mi powie. Jest tak niezdecydowany że szk\ok. Wczoraj mi mówił że mnie kocha i że będzie do mnie przyjeżdzał. A dziś znów pisze niewiem czy chcę być z tobą. Nie nadarzam za nim A o ty co myślisz?

coś mi się wydaje że on żadnej z was nie kocha. po prostu szuka tylko partnerki.

Gość qwerty2312
mówiłam mu że na to to nie ma co liczyć. Ja jestem porządną dziewczyną. Nie lubie jak ktoś się mną bawi tak jak on robi to teraz.

Gość leviii czy Ty nie widzisz
ze albo to prowo albo jakas 15 latka :classic_cool: po co konwersujesz

Gość qwerty2312
napisałam mu by robił co chce że to jego życie i sprawa. niech sam się zdecyduję. Tylko ze mnie denerwuje że nie mówi mi tak czy nie.

Gość qwerty2312
poza tym to nie mam 15 lat tylko 20

qwerty2312 -> jasne wybierze ciebie a za pół roku znajdzie kolejna i będzie wybierał. kopa w tyłek jemu i szukaj innego.

Gość qwerty2312
dzięki za poradę.