Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ( magdalena ).

Przespałam się z chłopakiem mlodszym o 7 lat

Polecane posty

Gość ( magdalena ).

Pracujemy w jednej firmie, od początku bardzo mu się spodobałam on mi się specjalnie nie podobał ale przez dwa lata pracy jego miłe slowa, jego maslane oczy, jego wzdychanie do mnie zrobiły swoje. Niedawno rozstałam sie z facetem po 7 latach związku i tak sie złożyło że wyjechaliśmy z firmą na szkolenie on też tam był. No i wiadomo alkohol, rozluźniona atmosfera... Już miałam iśc spać jak przyszedł do mojego hotelowego pokoju i nawet nie wiem kiedy zaczęliśmy sie całować no i stało sie przespałam się z nim. To bylo niesamowite bo seks był nieziemski i ten jego zachwyt w oczach że może to ze mną robić, byl naprawdę czuly, delikatny i cudowny. Absolutnie nie wiąże z nim żadnych planów bo jest dla mnie za młody !!! Ale ona się zakochał :/ cały czas mi pisze że kocha że mnie pragnie itp rzeczy, już mu powiedziałam że nic z tego nie będzie ale widzę że on w ogóle nie odpuszcza. Nie wiem jak mu uświadomić i delikatnie powiedziec żeby się odczepił i na nic więcej już nie liczył.

Gość Sabrima
Po prostu go olej jak mu się znudzi to przestanie zabiegać o coś co nie warto wiem że nie chcesz go zranić ale jeśli tak zrobisz łatwiej będzie mu zapomnieć a tak jeśli będziesz delikatna to on cały czas będzie się ludzil i nie da ci spokoju

Gość para ra ra
7 lat ,a co za roznica, jestem w zwiazku z takim facetem,dokladnie o 9 lat młodszy:)

Gość ( magdalena ).
Sabrima ja go w ogóle zaczęłam już unikac ale on ciągle łazi i zaczepia robi maslane oczy i sie w patruje. I ciągle te smsy nocą :/ Całkowicie kontaktu nei mogę z nim urwać bo razem pracujemy i ja właściwie wydaje mu polecania a poza tym boje sie że on sie wygada o tym że z nim spałam a wtedy chyba ze wstydu sama sie zwolnie :/

Gość Miaułka
A czemu nie chcesz? Tylko z powodu różnicy wieku?

Gość ( magdalena ).
para ra ra serio ?? I jak ? Ile Ty masz lat ? I czujesz się naprawde dobrze z tak młodym chłopakiem w związku ?? Nie przeszkadza Ci to że jest jeszcze tak młody że jeszcze wszystko przed nim że Ty już jesteś na innym etapie zycia ??

Gość ( magdalena ).
Miaułka tak przede wszystkim chodzi mi o różnice wieku bo gdyby był w moim wieku albo chociaż rok młodszy to chciałabym z nim być.

Gość para ra ra
Tak serio:) nic mi nie przeszkadza,,on jest odpowiedzialny i cudowny,mieszkamy razem..:) pomaga mi w domu,pichci obiadki.. czasem lepsze ode mnie:),tylko ze u nas było tak ze to ja pierwsza sie w nim zabujalam:)a on potem..ja mam 33 lata

Gość takajedna89
Moja mama jest starsza od taty 10 lat. Co to za problem? Są super parą od wieeeelu lat !

Gość takajedna89
Magda, a Ty ile masz lat? Moja mama miała 34 a tata 24 jak wzięli ślub. I mama miała już dziecko- mnie.

Gość wielkie mi halo
jak bym chciał to prześpię się z młodszym o 15

Gość ( magdalena ).
Ja w tym roku będę kończyć 29 :/ a on ma 22 boje sie że gdybym sobie pozwoliła na uczucie to za 10 lat będzie mi to przeszkadzać on 32 a ja prawie 40 :/ mam wrażenie że będą nas wytykać palcami a już moja rodzina na pewno by się mna rozczarowała gdyby się dowiedziała że spotykam sie z tak młodym chłopakiem

Gość para ra ra
Jak sie nadaje na tycha samych falach ..to ta róznica sie zaciera,jakby jej wcale nie było....

Gość para ra ra
Nas nikt nie wytykal palcami,rodziny juz dawno zaakceptowaly nasz zwiazek,znajomi równiez,a wiesz czemu? bo mnie nie obchodzi co myśla inni,dla mnie liczy sie tylko miłosc:)

Gość mlodszy facet to cecha silnych
kobiet. Mloje ciotki maja mlodszych mezow, moje siostry maja mlodszych mezow i ja tez mialam mlodszego meza

Gość ewwwwa
jak 40 letnia bab może sie spotykać 30 latkiem ty sie dobrze czujesz ? a co twoje dzieci na to powiedzą nie dziwie się że rodziny się boisz, stare pruchna a zachcialo jej sie puszczac z młodziami

Gość takajedna89
Moich rodziców nikt nigdy nie wytykał palcami :/ Ważne jest to że się kochają i że się dogadują, reszta się nie liczy... Ty nie patrz na innych ludzi tylko na to co TY czujesz...

Gość ( magdalena ).
ale ja nie mam 40 lat ! Przeczytaj jeszcze raz mój temat a potem sie unoś nerwusie. Moja mama sama miałam męża który był 7 lat młodszy ale małżenstwo było fatalne i niedawno się rozwiedli, ale jak niedawno byłam u niej i wspomniałam że spotkałam fajnego chłopaka i że ma 22 lata to sie tylko zasmiała i powiedziała że ma nadzieję że nei wiąże z takim gówniarzem żadnych planów .

Gość Miaułka
Proponuję... nic na siłę. Czas pokażę co z tego wyniknie. A ludźmi się nie przejmuj.

Gość magdusia85
powiem Ci tak różnica 7 lat -to nic Moja ciotka która ma 43 lata związała sie z chłopakiem który ma 23 lata To jest dopiero odlot!!!Cała rodzina jest w szoku Razem mieszkają Ona ma córke o 2 lata młodszą od swojego kochasia!!!!dodam że dla niego rozwiodła sie z mężem!!!!!!!!!!!!!!!